Lányok nektek tetszebe ha mondjuk úgy kérnék meg a kezetek hogy csinálnátok egy szelfit és a lány a képen látná a gyűrűt?
Figyelt kérdés
Meglepődnètek?2017. aug. 14. 14:45
11/19 anonim válasza:
Nagyon kiábrándító. 15 évesen még ne gondolkozz lánykérésen egyébként sem.
Ha ennél idősebb vagy és mégis eszedbe jutott ez a fantasztikus ötlet, az viszont már elég szánalmas.
12/19 anonim válasza:
Személyesen kérjen meg,. minden cirkusz nélkül, és utána húzzuk egymás ujjára a jegygyűrűket! A kísérő gyűrű csak egy ékszer a jegygyűrűk mellett. Legalább is magyar szokások szerint.
13/19 anonim válasza:
Ez annyira elcsépelt ötlet,ne haragudj... Már láttam száz helyen hasonlókat,szerintem személytelen. Találj ki valami eredetit,ami a barátnődnek tetszene,te ismered elvileg.
14/19 A kérdező kommentje:
Csak láttam kèpen ès megkèrdeztem tőlletek az ötletet nekem is furcsa lenne! Szerintem a hagyományos a legszebb.
2017. aug. 14. 15:41
15/19 anonim válasza:
Ez annyira személytelen.
A hagyományos a legjobb. :)
16/19 anonim válasza:
Tök ciki és dedós dolog.
Legalább ilyenkor szakadj már ki a virtuális szarból.
17/19 anonim válasza:
Fhu de nem tudsz fogalmazni...
18/19 anonim válasza:
Nem vagyok ennyire instagramon élő okostelefonmániás tinilány, hogy az ilyesmi tetsszen... meglepődnék, de nem pozitív értelemben. Az a szép, ha kettesben, nem nyálas körülmények között, de romantikusan kéri meg vki a kezem, legalábbis az én ízlésemnek.
19/19 anonim válasza:
Szerintem egy ilyennel ki is adnám a párom útját bármennyire is szeretem. Igaz, mikor azt látni hogy sokan kiteszik, hogy ennyi meg ennyi like után mehetnek férjhez... hát mondjuk úgy nem lepődök meg semmin.
Egy lánykérés legyen romantikus és személyes, mégiscsak arról van szó, hogy leélné.e az ember vele az életét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!