Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem undorító hogy ennyi pénzt...

Nem undorító hogy ennyi pénzt vesznek el az egészségügyi dolgozóktól?

Figyelt kérdés

Basszus sírhatnékom van.

1 hónapja dolgozom segédápolóként,érettségim van és 2 hét múlva kezdem az egyetemet diplomás ápoló szakon és sírhatnékom van.

Testvérem felesége takarító egy gyárban 6 órában és 95.000 Ft-ot kap.

Én most kaptam meg az első fizetésem és 105.000Ft.

Hát nem undorító ez? 10.000Ft-al több csak az enyém és rajtam azért van felelősség. (infúzió bekötésnél, injekciók beadása..stb stb.) Kb mindent csinálnom kell amit egy nővérnek csak a vénaszúrást nem.

Azért rajtunk emberéletek múlnak és 12 órázunk. Hullafáradtak vagyunk. Én 2 12 órás hétvége után ma 13,5 órát aludtam + buszon is állandóan elalszom.

Miért nem lehet a felelősség alapján adni a béreket?

Miért ilyen undorító ez a rendszer?

Nem nézem le azt aki gyárban dolgozik de ez engem elborzaszt.

Ti mit gondoltok erről?

21/L

2017. aug. 14. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha közalkalmazott vagy ez van. Nem csak az egészségügyben keresnek ilyen szarul, hanem mindenhol. Menj át egy magánkórházba, ott jobban megfizetnek majd!
2017. aug. 14. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
35%
Te figyelj, most már állj le! Ha sírhatnékod van, miért nem maradtál a jogon? Amikor elkezdted az ápolósdit, félig viccesen mondtam, hogy menj a Lidlbe eladónak. Le lettem pontozva. Te vagy troll vagy, vagy kórházba való, de nem dolgozóként.
2017. aug. 14. 10:08
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem értem, hogy ez miért akkora meglepetés neked :D én már alapból úgy jelentkeztem orvosira, hogy lelkileg valamennyire fel voltam készülve, hogy most 6 évig sz*rrá tanulom magam azért, hogy utána évekig 110-120ezret keressek rezidensként. Ha a pénz lenne a fő szempontom, akkor még azzal is jobban jártam volna, ha le sem érettségizek hanem elmegyek a mekibe dolgozni.
2017. aug. 14. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

Azért amikor elkezdesz egy szakmát, vagy munkát akkor illik megnézni, hogy mennyit kapsz, és azt miert kapod.... legalábbis az értelmesebb ember ezt teszi....

Menj el operátornak, az csak napi 8 ora, es a hiany miatt kapsz 130.000 körül + cafateria....

2017. aug. 14. 10:17
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Leépítik tudatosan az egészségügyet. Talán az a céljuk, hogy az emberek a magánkórházakba meneküljenek ellátásért, és majd azt a rendszert is felvásárolhatják a haverok jó pénzért. Menekülj ebből az országból
2017. aug. 14. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Menj ki normális országba. Magyarország semmilyen téren nem az. Anyám is nővér, de ő nem 100 ezret, hanem 800 ezret keresett nyugaton. A boltban az árak ugyanazok voltak, mint Magyarországon. Az albérlet sem volt drágább, mintha te Pesten vennél ki lakást. Most északi országban élünk. Ez még jobb a nyugatinál is. Ha nem akarsz balkáni csicska lenni, akkor tanulj te is nyelveket.
2017. aug. 14. 10:26
 7/9 Vortrex ***** válasza:
0%
Egyetemen lesz közgazdaságtan, majd ott elmagyarázzák
2017. aug. 14. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
#6 vagyok. Látom valakinek nem tetszik az igazság. Érvelni luxus, csak az ovis pontozgatás megy. Pont az ilyenek végett, akkor sem költöznénk soha az életbe Magyarországra, ha valami csoda folytán emberhez méltó fizetések, egészségügy lenne. Az állami oktatásról ne is beszéljünk. És nemcsak én gondolom így, hanem minden kivándorolt ismerős és rokon. A legnagyobb baj a magyar néppel van. Undorító a mentalitásuk.
2017. aug. 14. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
17%

Nem is kellene hazajönnöd...csak is sajat magad okolhatod azert, mert itthon nem tudsz megélni, vagy a szüleid....

Ennél mar csak az a szanalmasabb, amikor egy angol mosogató beböku, hogy mekkora karriert futott be, pedig csak utannunk mosogat....

2017. aug. 14. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!