Nem undorító hogy ennyi pénzt vesznek el az egészségügyi dolgozóktól?
Basszus sírhatnékom van.
1 hónapja dolgozom segédápolóként,érettségim van és 2 hét múlva kezdem az egyetemet diplomás ápoló szakon és sírhatnékom van.
Testvérem felesége takarító egy gyárban 6 órában és 95.000 Ft-ot kap.
Én most kaptam meg az első fizetésem és 105.000Ft.
Hát nem undorító ez? 10.000Ft-al több csak az enyém és rajtam azért van felelősség. (infúzió bekötésnél, injekciók beadása..stb stb.) Kb mindent csinálnom kell amit egy nővérnek csak a vénaszúrást nem.
Azért rajtunk emberéletek múlnak és 12 órázunk. Hullafáradtak vagyunk. Én 2 12 órás hétvége után ma 13,5 órát aludtam + buszon is állandóan elalszom.
Miért nem lehet a felelősség alapján adni a béreket?
Miért ilyen undorító ez a rendszer?
Nem nézem le azt aki gyárban dolgozik de ez engem elborzaszt.
Ti mit gondoltok erről?
21/L
Azért amikor elkezdesz egy szakmát, vagy munkát akkor illik megnézni, hogy mennyit kapsz, és azt miert kapod.... legalábbis az értelmesebb ember ezt teszi....
Menj el operátornak, az csak napi 8 ora, es a hiany miatt kapsz 130.000 körül + cafateria....
Nem is kellene hazajönnöd...csak is sajat magad okolhatod azert, mert itthon nem tudsz megélni, vagy a szüleid....
Ennél mar csak az a szanalmasabb, amikor egy angol mosogató beböku, hogy mekkora karriert futott be, pedig csak utannunk mosogat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!