Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne feldolgozni...

Hogyan lehetne feldolgozni azt, hogy elveszítettem egy számomra fontos személyt?

Figyelt kérdés

Élőben ugyan nem találkoztunk, de láttam róla képet, a hangját is hallottam már. Itt ismerkedtünk meg, sokat leveleztünk egymással. Szegény lány sokszor szomorú volt, mert az apja állandóan alkoholizált és csinálta a fesztivált, ilyenkor én nyugtatgattam. Végtelenül kedves és okos lányról van szó, nagyon megszerettem...de sajnos március 9-e óta nem jelentkezett, Facebook-on is akkor volt fent utoljára, az e-mailjeimre és a gyakoris üzenetekre sem válaszol. Nagyon remélem, hogy nem esett semmi baja. Iszonyatosan hiányzik nekem, és valami azt súgja, hogy mi már soha többet nem fogunk beszélni. Képtelen vagyok ezen túltenni magam, sokat sírok, képtelen vagyok normálisan elvégezni a teendőimet. Hogyan lépjek túl?

21/F

2017. aug. 13. 12:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
#10 Mondjuk igen, ez csak egy weboldal. :( De nagyon reménykedem, hogy teljesen egészséges és itt van még köztünk, éli az életét! És köszönöm, hogy átérzed a helyzetem!
2017. aug. 13. 13:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerinten nagy eselyel kamu volt. De ha nem, akkor is tole bunkosag, h koszones nelkul lelepett, szal nem tudom miert sajnalod, arrol pedig h nincs fenn a halottas oldalon csak annyit h ha meghalna egy rokonom en se azzal foglalkoznek h feltoltsem egy ilyen oldalra.
2017. okt. 27. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nincs már meg a számítógépje/ mobilja/ internet szolgáltatásuk (vagy mi?), vagy csak kórházba került, tehát én ilyen feltételezésekkel is elő tudok állni.
2017. okt. 28. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!