Szerintetek jó ha legjobb barátnőm 18. szülinapjára festményt adok?
Figyelt kérdés
Mindjárt itt a szülinapja és gondoltam festek neki egy kisebb vászonra valamit. Szerintetek örülne neki?(persze nem csak ezt kapná:D)2017. aug. 12. 15:46
2/9 anonim válasza:
Szerintem ha értesz hozzá, akkor tuti értékelni fogja
3/9 anonim válasza:
En nagyon orulnek :) egy osztalytarsam rajzolt nekem egyszer ilyen animesdolgot, megkerdezte milyen legyen, mutattam neki egy kepet, megrajzolta, szep lett, most is meg van. Ennek szerintem jobban is orul :)
Mit terveztel festeni?y
4/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de imádnám.
Saját kezűleg készített, örökre megmaradó.
Ennél nincs is jobb ötlet!
Örülök, hogy nem az a fajta lány vagy, aki úgy gondolja, csak a drága, vásárolt ajándék lehet biztos siker az ajándékozott fél szívének! ^^
7/9 anonim válasza:
aranyos ötlet, szerintem a saját kézzel készített ajándék mindig a legjobb, azon látszik, hogy őszintén foglalkoztál a kérdéssel, szívedből jött :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Még nem döntöttem el mit festek neki de van még 3 hetem hozzá.Ötleteket is szivesen fogadok:D
2017. aug. 14. 20:39
9/9 anonim válasza:
Ha gyerekkorotok óta barátok vagytok akkor esetleg egy régi fotót "festhetnél" át. Vagy bármi közös képet. Esetleg ha szereti a kutyákat (vagy egyéb állatot) a kedvenc fajtáját is megfestheted, ahogy boldog születésnapot kíván... de kicsit légy kreatívabb, legyen szívből szóló ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!