Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha milliárdosok lennétek, ti...

Ha milliárdosok lennétek, ti is túlárazott dolgokat vennétek?

Figyelt kérdés
Pl. 1 milliós cipőket, több százezres ruhákat...stb.
2017. aug. 11. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én azt az egymilliót arra költeném, hogy megszabadítsam a világot az ilyen divattervezőktől, akik szerint ennyit ér az a gönc, miközben a valódi értékes munka alulfizetett itt most a tűzoltók,ápolónők,takarítónők,orvosokra gondolok.
2017. aug. 11. 13:47
 12/13 anonim ***** válasza:
A szokásos bevásárlótúrákon nem figyelném az árakat, de orbitális hülyeségeket sosem vennék. Minden termékkategóriában van egy határ, aminél drágábbat nem veszek, mert egyszerűen nem érnek többet. A cipő csak egy szükséges rossz nekem, beletelik egy-másfél évbe, mire sikerül vadásznom egy olyan modellt, ami jó rám, tűrhetően néz ki és még az ára is elfogadható. Ruhákat pláne nem vennék, vennék viszont sok anyagot, hogy legyen miből varrnom. Az ékszerek nem izgatnak, a divat és a márkák még annyira sem. Milliárdosként megépíthetném álmaim házát, ezt nem pótolja egy színarany topán, vagy bármilyen hasonló baromság.
2017. aug. 11. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem. Milliárdos ugyan nem vagyok, de pár misi akad kéznél, de mégis igyekszem mindig a lehető legkevesebből kijönni.

Ha ruháról van szó, sose nézek márkát, hanem legyen kényelmes és ennyi. Az se zavar ha kínai, ha egyszer kényelmes. Sosem érdekelt, hogy épp valami milyen márka.

Telefon sincs iphone meg bármi hasonló kategóriás készülék, egy sima 60.000Ft-os középkategóriás ( ? ) modell.

Ha milliárdjaim lennének sem tennék máshogy. Hülye példa de nem vennél pl. Rolls Royce-ot, ha kényelemben ugyanazt hozza jóformán egy 7-es BMW vagy S osztály pl fél áron.

2017. aug. 12. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!