Nálad miért okozott függőséget a Gyakori kérdések?
Figyelt kérdés
Én sokat tanulok belőle, és még életemben nem röhögtem ilyen jókat, mint itt.2017. aug. 10. 18:05
1/12 anonim válasza:
Szintén sokat nevetek, és elég sok emberrel beszélgetek itt. :)
2/12 anonim válasza:
Már több éve, talán van már 10 éve is, hogy megvan az accountom. Kezdetben kis nyomi edgy teen srácként rengeteget trollkodtam, jól levittem a %-omat a béka segge alá. A cél most, hogy 80 felé menjen. Egyébként meg sokat lehet mások problémáiból, életéből tanulni, és szoktak lenni elgondolkodtató válaszok is
3/12 anonim válasza:
Sokan szeretik megmondani a tutit, másokat kioktatni ill. lehurrogni - itt kiélhetik.
4/12 anonim válasza:
Röhögni, röhögni és röhögni..... eszeméletlen milyen ostoba kérdések tudnak születni. Jó nyilván egy részük kamu....
Plusz az is komikus, hogy mennyi erzelmileg trotty ember jár ide.... hetente ugyqnazok a kérdések, és latható higy a tutujgatást elvezi... aki nem sajnalja annak megy a "k.va anyád"....
Imadom🤣🤣
5/12 anonim válasza:
Én a normál válaszokon kívül privátban ismerkedni is szoktam. Annyiféle embert meg lehet itt ismerni. Találtam már ribi csajt, nagyképű egyetemistát, szép gamer fiatal csajt, putyinmániás fiatal csajt, nagyon nagyon jószívű, kedves lányt, akit annyira nem áldott meg a sors szépséggel, homokos gyökereket, egy elmebeteg rendőrt, egy extrém visszahúzódó de nagyon kultúrált színházbajáró csajt, egy drogos csajt, aki angliába költözött, egy nagyon naív, csúnya fiatal lányt, egy kockát, aki álandóan valami böngészös játékot nyom, egy fiatal szép csajt, akinek kora ellenére saját henna vállalkozésa van, egy lányt, aki összetört egy szakítás, és mamája elvesztése után, és lelkironcs lett szegény.... rengetegféle embert lehet megismerni. Olyan mint egy interaktív könyv. Az ismeretlen szereplőket neked kell megismerned, kiderítened, ki milyen.... nagyon izgalmas. Csak bárcsak lenne több ember, akit így felfedeezhetnék :)
6/12 anonim válasza:
Nevetni is, de többségében szeretek tanácsot adni párkapcsolatok témakörben, igaz mostanság ritka az értelmes kérdés amire lehet jól válaszolni vagy levelezni a szituációról.
7/12 anonim válasza:
Unalom, érdekességek találása végett.
8/12 anonim válasza:
Azért, mert szinte minden más le van tiltva az irodában és sok az üresjáratom két feladat között :) Hétvégén vagy otthon eszembe se jut felnézni.
9/12 anonim válasza:
Érdekes olvasni, hogy kit mi foglalkoztat + néha segíthetek valakinek a válaszaimmal
10/12 anonim válasza:
Én csak szánakozni járok ide :D Vicces mennyi buta ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!