Miért korpás a fejem?
Figyelt kérdés
Heti 3 szor mosok hajat. Head&soderszal (nem jol irtam tudom) de már egyjóideje nem akkar elmulni a korpa2017. aug. 8. 18:43
1/5 anonim válasza:
Én is azt használom, nekem bevált. Talán neked jobb lenne ha a gyógyszertárban vennél egy kimondottan erre a célra szolgáló sampont.
2/5 anonim válasza:
Az nekem se vált be. Én csalán sampont használok, nekem az bevált.
3/5 Psychopathist válasza:
4/5 anonim válasza:
Ecetes víz is jó a korpára. Ráadásul fényes és selymes lesz tőle a hajad.
5/5 anonim válasza:
Azért, mert azzal mosol hajat...nekem sosem volt korpás, de nem kaptam a samponomat a boltban és vettem egy ilyen cart. Már az első hajmosás után vakaróztam és tiszta korpa lett a fejem.
Dobd ki azt a fooost a kukába és vegyél normális sampont!
Patikában lehet kapni Nizoralt, azzal moss hajat egy darabig és az helyrehozza! De ha bemész egy Herbáriába, akkor ott is vannak jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!