Csak szerintem baromság az hogy létezik extrovertált, introvertált. Én döntöm el hogy zárkózott vagy nyitott vagyok. Ostobaság ez a személyiség elmélet. Ti mit gondoltok?
Szerintem ostobaság ez a bal- és jobbkezesség. Én döntöm el, melyik kezembe veszem a ceruzát, nem? Te mit gondolsz erről?
Nem, nem flegmázok, érzékeltettek. Balos vagyok, mikor piszkáltak miatta az osztályban, megtanultam jobbkézzel is írni. Szóval nem lehetetlen, de ettől még nem lettem jobbkezes, nagyon kényelmetlen volt jobb kézzel írni, és soha nem is ment olyan szépen, mint a jobbos osztálytársaimnak.
Én elégge intro vagyok,de néha kell a társaság,vagy van,hogy azt érzem egydül menni gáz.
De jól el vagyok egyedül is.
"Én intro vagyok de nem tudom elfogadni"
Akkor azt jelenti, hogy zavaros a személyiséged, nem tudod, hogy mit akarsz, és mitől érzed jól magad.
Egy "introvertált" szabadakaratából olyan, amilyen, azért él olyan életmódot, mert abban érzi jól magát. Nem mások döntötték el róla, hogy ő ilyen kell legyen.
Úgy is lehet értelmezni, hogy az a bajod, hogy el sem tudod dönteni, hogy "milyen legyél". Gondolom azért váltál introvertálttá, mert valamikor úgy döntöttél, de nem vagy megbékélve a saját döntéseddel?
Az igazi introvertált számára nem kérdéses, hogy ő ilyen, és nem akar más lenni, mert ő így érzi jól magát. Te nem introvertált vagy, hanem csak egy zavaros gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!