Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek tényleg olyan...

Az emberek tényleg olyan ostobák lennének?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam már ezen. De lehet hogy csak itt, ebben az országban van ez így. Én emberekkek dolgozom nap mint nap és azt látom hogy a többseg nem lát tovább a saját orránál, bekepzeltek, nagyszájúak, ostobák. Tenyleg nem lehet úgy élni hogy felhadjanak ezzel a sok f***sággal? Valszeg ezt sosem fogom megérteni. Talán nem is akarom. Szerintetek? Ti is úgy látjátok hogy a többség ostoba?

2017. aug. 7. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
*Felhagyjanak.
2017. aug. 7. 12:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Sssszzzzzz
2017. aug. 7. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, de általában az olyanoknál látom, akik gyárban vagy hasonló aluliskolázott helyeken dolgoznak. Vannak kivételek, persze mindenhol, de akikkel találkoztam és írtó buták voltak, mind gyári munkások. Beleértve anyámat is.
2017. aug. 7. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
mindenki azokat tartja ostobának akik nem élnek mint ők.
2017. aug. 7. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Sokan.

Könnyen megértheted pedig.

Föld nagyjánál rosszabb mint itt.

2017. aug. 7. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

A többség ostoba? De miért? A válasz a Bibliában van. 1János 5:19 ..."Az egész világ a gonosz hatalmában van".

De nem akármilyen gonosz hatalmában van, ez ugyanaz a személy akinek Jézus felkínálta a világ dicsőségét egyetlen imádatért, vagyis az Ördög egy lázadó angyal, démon millióival együtt befolyásolják az egész emberiséget.

2017. aug. 7. 14:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Bocs haver, de nem vagyok annyira nagyon vallásos. És nem is érdekel. Nem mondom azt hogy egy rohadt nagy idióta vagy mert jófej vagyok. D
2017. aug. 7. 14:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg a pártokat!

Tudsz olyat, akik értelmes emberektől akarnak szavazatot szerezni?

Mert én nem... Tehát ezek szerint nem tényező a számuk.

2017. aug. 7. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2017. aug. 7. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Azok hát. én legszívesebben szétverném az összeset. Annyi gyűlölet van bennem az emberiség iránt.
2017. aug. 22. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!