Anyák! Meddig fogadható el, hogy a gyerek még otthon lakik? Mettől gáz?
Én amikor férjhezmentem is otthon maradtunk,amiben ők is támogattak-mert épitkeztünk es ezzel próbáltak segiteni.soha nem.volt konfliktus jol kijöttünk.
Nekem két lányom van,de nem raknám ki soha.illetve akkor hoznám szóba ha mar egy ideje stabil állása van és tudnám hogy fenn tud tartani egy lakást/albérletet.
Soha nem kérdeztél rá mi volt az oka hogy "kiraktak"?
# 4
Teljesen igazad van, tapasztalatból írom én is.
Tesóm harmincas és otthon lakik, ami nekem nem lenne baj. Viszont ő aztán tényleg nagy gyerekként volt kezelve, próbálták anyámék egy idő után motiválni, hogy na tessék lábra állni, de akkor már késő volt. Kb. abból áll az élete, hogy anyámtól kér pénzt, picsog, ha nem olyan étel van, amilyet szeretne, semmilyen házimunkát nem végez. És ez egy harmincas "férfi". Szüleim már belátták, hogy elcseszték, de késő, kb. ötven évesen is otthon fog ülni és duzzog, ha nem a megfelelő ételt kapja.
De van ismerősi körben is ilyen, 34 éves nő, és olyan, mint óriási gyerek, úgy is öltözik.
Ezzel a szülők a saját gyereküket teszik tönkre, mert ha meghalnak mi lesz???
hiába örökölnek mondjuk egy házat vagy lakást, ha 2-3 részre kell elosztani, ha többen vannak testvérek, attól még nem lesz hol laknia és senki nem fogja megfőzni neki az ételt és nem fogják ellátni...
én speciál semmit sem érnék el az örökséggel, mert anyám után legfeljebb annyit örökölnék, hogy telik belőle a temetésre a többi adósság. eladom a lakást rendezem az adósságot és semmi nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!