Elrabolhatnak minket a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm volt a Volt fesztiválon és ott megismert egy srácot aki Mexikói és 2 napot együtt töltöttek a fesztiválon. Azóta is beszéltek és most ősszel úgy néz ki hogy Pestre jön a srác 1 hétvégére és találkozni szeretnének illetve lesznek ott a srácnak más haverjai is de a barátnőmet csak úgy engedik el ha én is megyek..kicsit félek ettől az egésztől hiszen alig ismerjük. Azt mondta a srác h kivesz egy egész apartmant és mi is ott alszunk majd ráadásul mindent ő fizet állítólag. Szeritnetek nagy rá az esély hogy valami rossz történjen, vagy elraboljon stb? ( én 17 vagyok a barátnőm 19 a srac pedig 32 )2017. aug. 4. 13:59
21/29 anonim válasza:
Te az a fajta kiscsaj vagy akinek a saját bőrén kell megtapasztalnia a rossz dolgokat ahhoz hogy tanuljon belőle, bar lehet meg igy se tanulnak, nem vagy valami eszes.
23/29 A kérdező kommentje:
Olyan rosszindulatúak vagytok minket miért minősítetek nem is ismertek én soha nem feküdnék le egy idegennel! Miért ne tetszhetne egy 32 éves srácnak egy 19 éves lány.. mindenki olyan rosszindulatú
2017. aug. 4. 23:42
24/29 anonim válasza:
Ennek a kis kalandnak szex lesz az ára. Nagyon buták lehettek, ha ezt nem veszitek észre. Majd ott kirakósoztok meg sakkoztok ketten egy csomó felnőtt kan társaságában, nem? Jó vicc... Ennek más vége nem lehet.
25/29 anonim válasza:
# 23
Azért e válaszok, mert annyi az IQ-tok, mint éveitek száma;)
Egy jövőkép a "nektek mindent fizetnek":
26/29 anonim válasza:
Ha leitat vagy beletesz valamit az italodba akkor lefekszel vele mindenképp, meg lehet babád is lesz, de igazából ez nem az en bajom szerencsére szóval menjel nyugodtan, hülye.
27/29 anonim válasza:
Tetszhet neki egy tinilány,igen. De csak azt fogja akarni.
28/29 anonim válasza:
Rosszindulat? Egyáltalán nem csak igazábol mindenki a jót akarja nektek de hát menny nyugodtan majd meg tudod , es akkor nem lessz vissza hogy hopp több ember mondts nekem es nem halgattam rajuk.. Itt nem a rosszindulat játszik .
29/29 anonim válasza:
Amúgy tiszta agyatlan csitrik vagytok!
Mi vagyunk rossz indulatúak ?
Ti vettettétek fel hogy elrabolhatnak . .
Amúgy érdekes: Megdugni úgysem akarnak, de azért elrabolhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!