Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ne lehetne valaki...

Miért ne lehetne valaki genetikailag duci?

Figyelt kérdés

Elterjedt az a nézet, hogy aki nem modell alkat, az biztos zabál, nem mozog, a széles csípő az csak háj...

Holott van, aki tényleg nem tud lefogyni.

Rólam folyton megjegyzik, hihetetlen, milyen keveset eszek. Általában:

-Reggeli: kávé, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 1 szelet sajt, 1-3 szelet pulykasonka

-Ebéd: leves vagy ami épp van, de kb gyerekadag

-Vacsora: ugyanaz, mint a reggeli, csak kávé nélkül

Napközben néha eszek gyümölcsöt, joghurtot, ritkábban péksütit.

Csokoládét nagyon ritkán, akkor is csak 1-2 kocka per alkalom. Inni csak vizet, néhanapján gyümölcslé.

Ennek ellenére mégis 58kg vagyok 170cm-hez.

Voltam 50kg is néhány éve, de vékonynak akkor sem számítottam.

Hiába van keskeny hátam, karcsú derekam, vádlim, bokám, karjaim, a mellem nagy (75E), a csípőm széles (97cm), és a combjaim közt is épphogy csak van rés.

Hasam mondjuk nincs, csak ha ülök.

Körülbelül ilyen alakom van, mint neki:

[link]

Talán egy picit vékonyabb, vagyis hangsúlyosabb a derekam.

És hiába állítják hogy igenis le tudnék fogyni szép vékonyra, mint pl ez a lány -

[link]

inkább szeretném azt enni, amit szeretek, nem pedig diétán élni egy életen át, az arányaimat úgyse tudom megváltoztatni. (50kg-san is volt mellem, 70E-F, mivel szinte csak a körméretem csökkent 74cm-ről 69cm-re, a mellbőségemből alig ment le 2cm). A csípőmből nem igen van hová fogyni, így is tapintható a medencecsontom)

2017. aug. 2. 11:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve sokat hallom, hogy az ilyen nők szoktak 30 felett eltehenesedni (23 vagyok).
2017. aug. 2. 11:28
 2/8 A kérdező kommentje:
36-38-as ruhákat hordok, de magasderekú szoknyából csak 34-es kell.
2017. aug. 2. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Most nem értem, mi a bajod. Nem vagy duci.

Nem értem az egész kérdést.

2017. aug. 2. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

58kg 170 centihez neked nem vékony??

Azt hittem hogy minimum 70kg vagy.

Tekintvr hogy a duci lányoknak is általában C, D mellük van, nagyon szetencsés vagy, hogy ilyen a tested.

2017. aug. 2. 11:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Amúgy ez nem egészséges, az ilyen koplalás hizlal hosszútávon, csak szólok, nem egy ismerősöm mondogatta mindig, hogy alig eszik, aztán a kétszeresére hízott meg.

[link]

2017. aug. 2. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, a koplalás hízlal.

Viszont tökéletes az alkatod.

Nekem 168/72kg barátnőm volt, aki lefogyott 65-re, és már jól is nézett ki. Mondjuk a mellei sokkal kisebbek voltak, és lógtak.

2017. aug. 2. 11:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem direkt eszek ilyen keveset. Egyszerűen csak akkor eszek, amikor érzem, hogy éhes vagyok, és csak annyit, ameddig már nem vagyok.
2017. aug. 2. 11:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Tehat genetikailag nem vagy duci. A genetika befolyasolja az ember testalkatat en, pl mar sosem leszek 40 kilos, nagymellu furdoruha model. 28/F
2017. aug. 2. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!