Miért ne lehetne valaki genetikailag duci?
Elterjedt az a nézet, hogy aki nem modell alkat, az biztos zabál, nem mozog, a széles csípő az csak háj...
Holott van, aki tényleg nem tud lefogyni.
Rólam folyton megjegyzik, hihetetlen, milyen keveset eszek. Általában:
-Reggeli: kávé, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 1 szelet sajt, 1-3 szelet pulykasonka
-Ebéd: leves vagy ami épp van, de kb gyerekadag
-Vacsora: ugyanaz, mint a reggeli, csak kávé nélkül
Napközben néha eszek gyümölcsöt, joghurtot, ritkábban péksütit.
Csokoládét nagyon ritkán, akkor is csak 1-2 kocka per alkalom. Inni csak vizet, néhanapján gyümölcslé.
Ennek ellenére mégis 58kg vagyok 170cm-hez.
Voltam 50kg is néhány éve, de vékonynak akkor sem számítottam.
Hiába van keskeny hátam, karcsú derekam, vádlim, bokám, karjaim, a mellem nagy (75E), a csípőm széles (97cm), és a combjaim közt is épphogy csak van rés.
Hasam mondjuk nincs, csak ha ülök.
Körülbelül ilyen alakom van, mint neki:
Talán egy picit vékonyabb, vagyis hangsúlyosabb a derekam.
És hiába állítják hogy igenis le tudnék fogyni szép vékonyra, mint pl ez a lány -
inkább szeretném azt enni, amit szeretek, nem pedig diétán élni egy életen át, az arányaimat úgyse tudom megváltoztatni. (50kg-san is volt mellem, 70E-F, mivel szinte csak a körméretem csökkent 74cm-ről 69cm-re, a mellbőségemből alig ment le 2cm). A csípőmből nem igen van hová fogyni, így is tapintható a medencecsontom)
Most nem értem, mi a bajod. Nem vagy duci.
Nem értem az egész kérdést.
58kg 170 centihez neked nem vékony??
Azt hittem hogy minimum 70kg vagy.
Tekintvr hogy a duci lányoknak is általában C, D mellük van, nagyon szetencsés vagy, hogy ilyen a tested.
Amúgy ez nem egészséges, az ilyen koplalás hizlal hosszútávon, csak szólok, nem egy ismerősöm mondogatta mindig, hogy alig eszik, aztán a kétszeresére hízott meg.
Igen, a koplalás hízlal.
Viszont tökéletes az alkatod.
Nekem 168/72kg barátnőm volt, aki lefogyott 65-re, és már jól is nézett ki. Mondjuk a mellei sokkal kisebbek voltak, és lógtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!