Ha egy olyan ember összesne a szemetek láttára az utcán akit szívből utáltok, akkor odamennétek segíteni?
Figyelt kérdés
Mert ez néha eszembe jut hogy ha rosszul lennék valaki előtt aki utál, vajon az idejönne-e nekem segíteni2017. aug. 2. 08:05
11/14 anonim válasza:
Ha csak nem gyilkos, vagy nem lopott tőlem, akkor még segítenék neki. Nem vagyok kicsinyes, főleg ha az életéről lenne szó! (Meg az túl gyors halál, a legnagyobb ellenségem nem ilyet érdemel...)
12/14 anonim válasza:
Az attól függ....ha tudnám, hogy gyilkos vagy állatkínzó akkor még jól bele is rugnék, de ha csak kisebb, személyes okból utálnám akkor hívok egy mentőt és megyek tovább, a mentő meg vagy kiér időben vagy nem.
13/14 anonim válasza:
Én nem mennék oda, sőt még mentőt sem hívnék.Úgy csinálnék mint aki nem vette észre.De én nem csak azzal tenném ezt akit utálok hanem bármelyik idegennel.
14/14 anonim válasza:
Egyetlen ember van, akihez még mentőt sem hívnék, annyira utálom (bőven tett érte). A többihez hívnék, de ahogy kiért a segítség, mennék is tovább a dolgomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!