Kíváncsi vagyok rá, hányan vállaljátok be az összesített százalékotokat?
Ha valaki nem tudja, hol kell megnézni, akkor bal oldalt a listában alul van egy Toplista, rákattintva kidobja. Nem szégyellem, az enyém ez, de legalább megnyugtat a tudat, hogy hasznosabban értékelek, mint ahányan le... Ez az egy felhasználói fiókom van régóta, tegnap még 72%-on álltam.
Mások értékelése alapján 71%-ban hasznos válaszokat adsz, 78%-ban hasznosan értékelsz válaszokat.
Igazából még arra volnék kíváncsi, hogy mennyire ingadoznak ezek a %-ok fel-le nálatok.
Azért vagyok én is kiakadva, mert olyanért is 0-20-at kapok akár, amit előttem kb. harmincan már megválaszoltak, csak nem mindig olvasom végig a válaszokat, mielőtt írnék, a lényeg ugyanaz, csak más szavakkal. Nem igazán tudom elmagyarázni, a lényeg, hogy az igazságtalanságot nagyon nem bírom, még itt sem. :) Mintha pofára menne, pedig nem is ismernek.
Köszi szépen az eddigieket!
4-es! Lehet benne valami.
Úgy látom, a tiétekhez képest az enyém eléggé eltávolodott egymástól, pedig nem is igazán szoktam pontozni, inkább válaszolok. Lehet, ez az oka. Tőlem ment nektek a zöld, ha már vettétek a fáradságot! :)
Többiek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!