Eltudánatok mondani hogy kik ezek a team 10-esem meg, hogy alakultak?
Figyelt kérdés
Én csak az tudom róluk,hogy eléggé gazdagok.2017. júl. 24. 09:14
1/1 anonim válasza:
Adott egy öncentrikus, agyatlan fiatal, Jake Paul. Vineon is elég ismert volt de szerepel egy disney sorozatban is, ami nem túl ismert. Miután a vinenak vége lett, átköltözött youtubera, ahol idegesítő vlogokat és fjdalmasan rossz zenéket gyárt a haverjaival, akikkel egy házban lakik. Akik ebben a házban laknak, ők a team 10. Hasonlóan youtuberek, ex vineosok, stb. Persze biztosan áll az egész team 10 brand mögött pár menedzser és marketinges is, ne legyenek illúzióink. Amúgy a neten biztos több konkrét infót is találhatsz róluk ha kéne még, de nekem ennyi bőven elég belőlük:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!