Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a következő...

Ti mit gondoltok a következő nevekről: József, Lajos, Béla, Jenő, Benő, Ernő?

Figyelt kérdés
Melyik névről mi a véleményetek?

2017. júl. 22. 21:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
József nagy jó szakemberek (ezermesterek) akiket ismerek és így hívják őket
2017. júl. 22. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

József: szokványos, mindennapos;

Lajos: az "olajos" szó jut róla mindig eszembe;

Béla: a béles jut róla eszembe, meg a kocsma, meg a feleség, aki replikázik rá;

Jenő: egy régi tanárom neve ez volt. Ritka, de jó név.

Benő: megint a béles jut róla eszembe. Egész jó, mert ritka;

Ernő: ritkán találkozom vele, inkább olyan lepukkadt név.

2017. júl. 22. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Régiesek.

Manapság nem nagyon adják.

Bár Benőt, Bélát én még régen sem adtam volna. :D

2017. júl. 22. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Mindegyik jó, normális név. Ideje lenne újra divatba hozni a sok lehetetlen név helyett.
2017. júl. 22. 21:48
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
A József, Lajos olyan régies, nekem alkoholista kőművesek ugranak be róla. A Bélánál tutyimutyibb nevet tervezni nem lehetne. Ennél még a Benő is jobb, bár nem sokkal. A Jenő, Ernő már kulturáltabb.
2017. júl. 22. 21:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem tetszik, unalmasak és régimódiak. De persze nem a név számít, hanem az ember mögötte.
2017. júl. 22. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:
A Lajos nevet szeretem, a Jenő nem rossz, a József sem rossz, de a Jenő annál kellemesebb név, de a József is zsír, Béla: idős pocakos bácsira asszociálok; Benő: Ez inkább számomra becenév, de okés, Ernő: 40-en túli vékony alkatú konzervatív emberkére asszociálok. A Lajos név az tetszik, a többit nemigazán adnám a gyerekemnek, de a Jenő József Béla még oks:D Tehát, hogyha ezek közül a nevek közül kéne választani csak, és mindig születne egy gyerekem; akkor első kapná a Lajos nevet, másodiknak adnám a Jenőt, ha a Lajos-nevet az elsőnél már kilőttem, utána adnám a Józsefet, utána hát akkor mondjuk Benedeket vagy Bélát, és utána lenne az Ernő a legutolsó variáció. Hogyha úgy vesszük, hogy pont ennyi gyerekem lenne, és pont ezek a nevek lennének.
2017. júl. 22. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Lajos - a legtöbb Lajos ismerősöm alkesz. Piros az arcuk, bűzlenek mindig a piától.

József - ugyanaz, mint az előző.

Béla - egy Bélát ismertem a munkahelyemen, mulya, életképtelen típus volt

Jenő, Benő, Ernő nevű embereket nem ismerek..de szerintem elég béna, régies nevek.

Ezek közül talán az Ernő a legnormálisabb még..

2017. júl. 23. 08:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

József: Régies név,de nem szörnyű. Akiket ismerek,van közte idős,jó szakember, és Lepukkadt alkesz is.

A fiatal Józsik közt van sportember,és van tohonya elhízott is.

Lajos: apukámat hívták így.(Sajnos meghalt,zabálta a cigit)

A fiatal Lajosok szerintem leginkább ilyen kis kötsög,nagypofájú,megmondóembernek hiszik magukat.

Béla: A bél szó jut róla eszembe. Idős: alkesz kőműves. Fiatal: Olcsó droggal magát tönkretevő hü...gyerek,aki már azt sem tudja,merre van előre.

Jenő: Az idős Jenő köztiszteletben áll, mindenre van egy jó ötlete. A fiatal Jenő szórja a pénzt, minden ótvar c. q-t a kolbászra húz.

Benő: nem ismertem ilyet,de ha valami benő,az jut róla eszembe.

Ernő: Az idős Ernő elhízott, szebb napokat is megélt, lecsórosodott vállalkozó.

Fiatal: Tizenévesként füvesgyerek volt,aki huszonévesen kikupálta magát.

2017. júl. 23. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Újszülött osztályon dologzom, szinte felüdülés, amikor egy babának ilyesmi neve van a sok Noel, Kevin és Máté között :D
2017. júl. 23. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!