Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most komolyan ki az a hülye,...

Most komolyan ki az a hülye, aki a like-ok és megosztások száma miatt megy férjez?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim között nem egy ilyet látok: segítsetek, hogy férjhez menjek, ugyanis csak akkor tudok férjhez menni, ha kapok 600 like-ot, és 100 megosztást. Különben, ha nem akkor nem tudunk összeházasodni. Meg már olyat is láttam, hogy a vőlegényem eltűnt, és csak akkor kerül elő és vesz feleségül, ha kapok 700 like-ot.
2017. júl. 22. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy lánybúcsús játék-feladat.

Nem tudom , itt biztos senkinek nem volt lánybúcsúja, nekem idén volt, és rengeteg vicces feladatot kaptam, pont ilyen Facebookosat nem, de pl olyat igen, hogy 20 aláírást kellett szereznem a pólómra, vőlegény ismereti kvíz, el kellett adnom egy csomó mindent a szórakozóhelyeken stb

Miután volt az enyém jött divatba ez a facebook-os feladat.

Én igazán nem vagyok egy nagy netes guru, meg hidegen hagy a posztolgatás, de ne keressétek már mindenben a rosszat, ez egy kedves játék, ha tetszik lájkolod, ha nem akkor továbbgörgeted. Ne legyetek már ilyen savanyúak, nyilván nem ezen múlik az esküvője...

2017. júl. 22. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Érthető hogy poén, de miért kell egy ilyennek a Facebookra felköltöznie?

Ez pont olyan mint a születésnapi köszöntés, a végletekig degradálták. Régen még levelet meg képeslapot kaptál és volt valami gesztus jellege. Majd csak telefonáltak, vagy e-mailt kaptál majd csak valami sablon sms-t. Majd még annyit sem, mert ott a Facebook. Senki nem tartja már számon az eseményeket mert az oldal úgyis kiírja neked és kreál egy automatikus szöveget. Illendőségből írsz két szót az ünnepeltnek mintha gondolnál rá, majd az év többi napján el van felejtve. Várom hogy mivel lehet még lejjebb menni vele, talán azzal hogy megböknek (1 kattintás) és értsd a célzást.

2017. júl. 22. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Jól írták, ez egy poén. A menyasszonyrablásnál sem történik tényleges emberrablás.
2017. júl. 22. 23:56
 14/14 anonim ***** válasza:
2017 van... jobb az ilyesmihez hozzászokni, sok ember internet nélkül létezni sem bír manapság.
2017. júl. 23. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!