Aki Barátok köztöt néz, az buta ember lehet?
Ismerkedek...
Szimpatikus egy pasi, még nem taliztunk, neten beszélünk.
Kiderült, hogy Barátok köztöt nézni.
Persze ezzel nincs semmi baj, csak én úgy gondolom, aki intelligens az nem néz ilyen sorozatot.
Vélemény?
Én meg az ilyen hülyéktől vagyok rosszul, mint te, hogy ha valaki nem Ady Endre verseit olvassa vagy a Berlin felett az ég c. filmet nézi esténként, akkor már csak fogyatékos lehet. Az emberek nem mindig vágynak hatalmas tartalomra, vannak ilyen üresjáratok.
Ez legyen a legnagyobb bajod, hogy Barátok köztöt néz.
Egyébként 25 éves
(szóval nem tinikről van szó)
27L
Ezzel semmi baj nincs.
Sokan játszottak kő-papír-ollót pedig értelmetlen dolog.
Sokan csak azért nézik, mert bekapcsolják az RTL-t és az megy végig. De azért tudja mi történik.
Lehet, hogy viccből nézi.
Lehet, hogy régen a szülei nézték, ezért ő is.
Csak megszokásból.
És az is lehet, hogy pusztán tetszik neki. Gyorsan pörögnek az események, van benne dráma. Kicsit szappanoperás. És ha ez tetszik neki? Nem ettől lesz kevesebb diplomája, rosszabb munkája, erkölcsileg kevesebb. Ugyanolyan ember. Miért ne lehetne intelligens? Mindenki mást szeret, más a hobbija. Kb. napi fél óra. Jobb mintha inna, drogozna, stb.
(én nem nézem, de ebből megítélni az intelligenciát nem sok észre vall)
Véleményem?
Az a buta ember, aki azért ítél el valakit, mert egy bizonyos dolgot szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!