A híradó minden nap tele van gyilkosságokkal. Meglepődnétek rajta, ha egyszer titeket is megölne valaki?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 22:27
1/11 anonim válasza:
Ha megölne valaki,akkor már nem lepődnék meg semmin...:P
2/11 anonim válasza:
Meg. Utána azért megkérdezném, hogy ezt most miért kellet???
3/11 anonim válasza:
Nem, de aki tette utána meglepődne mikor kopogok a lelkéért. :D
4/11 anonim válasza:
Elég sok rosszakaróm van ha ezt kérdezed.
5/11 Captain Logic válasza:
Ha néznék TV-t, biztosan. De én már azt se tudom, mi az a híradó.
6/11 anonim válasza:
Én nagyon meglepődnék az biztos. Egy darabig dúlnék-fúlnék, aztán beperelném az illetőt. Persze még a temetésem előtt gyorsan.
8/11 anonim válasza:
Ha már megölnek, nem hiszem, hogy nagyon meglepődnék rajta.
Viccet félretéve: sajnos annyira nem. Szerencsére arra kevés esély van, hogy ismerős tegyen el láb alól, mert utálóim / irigyeim nincsenek, a legtöbb emberrel jóban vagyok és egy közeli ismerősöm sem agresszív vagy idegbeteg fajta (sem a csendes őrült, sem a látványosan lipótmezős eset típus nincs).
De amilyen környéken lakom, hát nem lepne meg, ha egy nap vagy inkább vki fejbekólintana vagy megkéselne némi pénz miatt.
9/11 anonim válasza:
Én azon lepődnék meg,ha végre olyan interjúalany is akadna a híradóban,aki legalàbb egy mondatot képes normàlisan artikulàlva,tàjszólàs nélkül,emberi nyelven kinyögni.
10/11 anonim válasza:
Persze hogy tele van. Rettegni kell az embereknek, különben még gondolkodnának. Szerintetek régebben nem voltak gyilkosságok? Régen lelőttek a nyílt utcán, vagy éjjel rádgyújtották a házat, az asszonyt meg avagyont meg elvitték lovon. A világháborúkról, kommunista időkről meg a középkorról már nem is beszélnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!