Szeretitek a nyári meleget, hőséget?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 14:59
11/15 anonim válasza:
Full fekete ruhaszettben járok (hosszú fekete nadrág, hosszú fekete zokni, fekete póló plusz a cipő). Szeretem a meleget.
12/15 anonim válasza:
En igen. Husolok egesz nap a medenceben, a pici babam pedig az arnyekban pihen :)
13/15 anonim válasza:
Kifejezetten utálom. Egyrészt hangulatban sokkal jobban szeretem a telet, másrészt meg nyáron ha annyira meleg van már nem lehet mit csinálni, hidegben csak meg amximum jobban beöltözik az ember.
14/15 anonim válasza:
Gyűlölöm ezt az évszakot, téli gyerek vagyok, ilyenkor csak vegetálni van erőm.
15/15 anonim válasza:
Sajnos nem kívánságműsor az időjárás, de amúgy nem szeretem, lehetetlenül meleg van a házban, száraz a kert a locsolás ellenére is, nem lehet kivinni a gyereket, mert 10 perc alatt napszúrást kap, vagy hőgutát...ez a múlt heti 28-30 fok és éjszakai 15 viszont teljesen jó. Aki a 40-nek tapsikol, azt meg elküldeném napszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!