Észrevettétek, hogy itt gyakorin, azokat a felhasználókat, akiknek látszik a neve, mindig lepontoznak?
engem sokan nem szeretnek itt a régi nickem 70 körül mozgott
a mostani elég mélyrepüléssel kezdett, de amióta elrejtettem a nevemet (nem a % miatt), azóta fura mód elég sok 100%-os válaszom van :D
többen írták régen, hogy "amint meglátom a nevét már pontom is le, el sem olvasom amit írt"
ovis szint :D de pont lesz4rom a %-ot, ha annyira akarnám szavazó robottal simán felhúznám :D de az is ovis szint lenne
Néhány felhasználónál nem csodálkozom a lepontozáson.
Vannak tipikusan olyan nevek, akiknél még el sem olvasom mit írt, már tudom hogy orbitális nagy baromság lesz a kifordult világnézetével.
Én egy pár hónapja még névvel írogattam, akkor olyan 65%-körül voltam. Elrejtettem a nevem, azóta 71% és folyamatosan emelkedik.
Meg így név nélkül nem tudnak lejárató kampányt indítani.
Igazából mindenkit lepontoznak, aki nem az elvárt válaszokat írja. Szerintem, ha csinálna valaki egy profilt, ami a sablonválaszokat nyomná éjjel-nappal, elég jó arányú lenne.
Egyébként sok névvel rendelkező felhasználó direkt azért névvel csinálja a dolgot, hogy felhívja magára a figyelmet. Közülük jó páran szeretnek olyan válaszokat adni, amik érthető okból lepontozottak. Pl. Miquel mindig próbál bölcsnek tűnni és coelho szintjét nyomja. Sunshinedoll minden 2. válaszába belenyom valami megkeseredett férfigyűlölős szöveget.
Red Vixen külön eset. Neki leszoktam pontozni a válaszait, de nem azért, mert ez a neve, hanem mert tényleg mindig fájdalmasan rossz válaszokat ír. Saját magának próbál követőket gyűjteni, de az égvilágon semmivel sincs képben. Kb. olyannak képzeltem el, amilyennek #18-as írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!