Elítélendő hogy lányként csak fiú lakótársat keresek?
Sokan furcsán és megvetően néznek ràm ez miatt. Pedig egyszerű: a fiúkkal picit jobban kijövök mint a lànyokkal. Baràtnőim sosem voltak, a rokonaimat tartom a baràtaimnak. A fiúkkal is csak most, felnőttként kezdtem el jobban kijönni. Van 1-2 fiú haverom, munkahelyi kollégák. Szót értek velük, simàn elhülyéskedem.
Ez elítélendő?
Nincs ebben semmi elítélendő. Ha neked így kényelmes, akkor senkinek semmi köze a dologhoz.
Amikor albérletet kerestem, akkor a legtöbb kiadó szoba olyan lakásban volt, ahol lányok laktak. Elég kiábrándító volt, hogy kb. mindbe lányt kerestek. Amikor telefonban vagy facebookon ezt közölték, megkérdeztem, hogy miért. Kb. mindenhol burkoltan azt a választ kaptam, hogy biztos egy perverz vagyok és rájuk nyomulnék vagy meglesném őket. Elég kiábrándító volt...
Részemről teljesen mindegy, hogy kivel lakom. Most egy párral élek és nincs semmi probléma. Ha rajtam múlna, szívesebben laknék egy visszafogott lánnyal, mint egy bulis sráccal, mert jó eséllyel értelmesebben tudnánk elbeszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!