Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha szerelmes...

Mit csináljak, ha szerelmes vagyok James Deanbe?

Figyelt kérdés
Tudom, nagyon gáz, hogy kb. egy 70 évvel ezelőtt meghalt színészről van szó, de egyszerűen megláttam és azonnal megtetszett. Mindent elolvastam róla, és az összes filmet és részeket megnéztem amikben csak szerepelt. Tele van a képeivel a telefonom, ő a háttérképem, vele fekszek, vele kelek, állandóan rá gondolok. Egyszerűen minden tetszik benne, amilyen a természete volt, ahogy kinézett. Zseniális volt az a pasi. Szerintetek valaha találok olyat, aki olyan, mint ő? 16/L

2017. júl. 13. 13:17
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is ugyan így érzek, imádom james deant, de tudom hogy ez csak rajongás. Teljesen olyat találni mint ő nem tudsz. De biztos vagyok benne hogy találsz valaki mást aki tetszik. 14/L
2019. jan. 6. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!