A melegeknek miért olyan rájuk jellemző a beszéde (magas, nőies) és a mozgásuk?
Honnan tudod, hogy meleg? Ő maga mondta vagy lefeküdtél vele?
Ha egyik sem, akkor ez csak a te feltételezésed. Amely szerint minden férfi, aki így viselkedik, az meleg. Tehát aki így viselkedik, az szerinted ebből adódóan meleg is. Miért? Csak, mert te így gondolod. Klasszikus körbenforgó érvelés.
És igen, ez egy tanult viselkedésminta. Senki nem születik úgy, hogy bizonyos módon beszél vagy mozog. Ezt másoktól látja.
Én amikor melegekkel találkoztam azoknak is tipikus meleg hangjuk volt (se nem magas, se nem nőies) és melegesen mozogtak is. (Tuti, hogy melegek voltak, mert fel akartak szedni..)
Nem értem miért jó ez nekik, hogy így viselkednek. Talán így szúrják ki egymást?
Egyáltalán nem ez a jellemző, csak mivel az ilyen melegeket észreveszed, de az átlagos viselkedésűeket egyáltalán nem szúrod ki, ezért te csak a melegek egy részét ismered, közben 80-90 százalékunk teljesen heteró viselkedésű.
Amúgy pedig nem is függ össze a kettő, heterók között is rengeteg a nőies.
Meleg vagyok, van 2 legjobb gyerekkori barátom, ez egyikőjük szintén meleg...
Együtt vagyunk sülve főve már 22éve.
A nem meleg srác szereti a fülbevalókat, a szemfestéket, folyamatosan a kinézetével van elfoglalva és rettenetesen tud nyihogni...
Egyértelműen tanult viselkedési forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!