Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Néha ti is csak azért alszotok...

Néha ti is csak azért alszotok, hogy teljen az idő?

Figyelt kérdés

Általába én csak azért alszok, mert éjszaka nincs kivel beszélgetni, és muszáj aludnom hogy reggel/délután legyen, és tudjak kivel dumálni, de alapvetően nem vagyok fáradt, fent tudnék lenni napokig.

De ez néha iskolaidőbe is így van, hogy délután unatkozok, nincs mit csinálnom, ezért inkább alszok pár órát, hogy este legyek, mert akkor aktívabbnak érzem magam. Ti hogy vagytok ezzel?

2017. júl. 9. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ilyet csinálni elég gyakran. Lehet vámpírok vagyunk akik éjjel kelnek ki a sírból?! :O
2017. júl. 9. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azért alszom, hogy pihenjek, és mert nem tudok nonstop ébren lenni. De ha épp valamiért nem tudok jól aludni, fogok egy könyvet, és olvasok, vagy ha rosszullét nem hagy aludni, akkor keresek rá egy megfelelő gyógyszert. De csak azért, hogy teljen az idő, ilyen soha nem volt. :-)

Tudod, miért karikás az ördög szeme? Mert az ördög sohasem alszik. ;-)

2017. júl. 9. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Én gyűlölöm az alvást.

Kis koromban örökké altattak délben is.

Most 24 évesen is mennék nonstop és csak akkor dőlnék le ha már végem.

Van benned lendület ennyi.

2017. júl. 9. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Semmi furcsa nincs ebben. Fiatal korában az ember sokkal fittebb, kevesebb pihenésre van szüksége. Én 25 évesen pl. hónapokig képes voltam napi 4-5 óra alvással egész nap pörögni, aztán még éjszakázni is.

Majd megváltozik ez. Jön egy különösen aktív barátnő, egy fárasztó munka, vagy egy gyerek... Vagy egyszerre mind. (:D)

És akkor lesz olyan, hogy este fél 8-kor már az életedért könyörögsz.

2017. júl. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!