Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gaz ha egy...

Szerintetek nem gaz ha egy 30-40 eves pasas alberletben lakik es nincs kocsija?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 19:23
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
nem
2017. júl. 8. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2017. júl. 8. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem
2017. júl. 8. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Már nem azért,de szerinted miből lenne egy 30-as pasinak saját lakása?

Ilyen korban 2 úton lehet lakásod.

1.valaki vette neked.

2.Kimentél külföldre valami kulimunkát végezni,nem mentél ezáltal egyetemre.

Aki 25-30 éves koráig egyetemen tanult,annak viszont 30 X nehány évesen nem lesz saját lakása.

Autóra meg nem mindenkinek van igénye.

Én ha milliomos,milliárdos lennék sem szeretnék autót.

Jogsim sincs,és nem is szeretnék soha vezetni.

2017. júl. 8. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Nem.

Ebben az országban egy becsületesen dolgozó embernek ennyi idősen önerőből (hangsúlyozom, ÖNERŐBŐL, mielőtt előkerülnek azok, akiknek anyuci apuci mindent a feneke alá tett és családi vállalkozásban satöbbiben bérelt munkahelye lett) előrébb tartani nem lehet.

2017. júl. 8. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
21%

De gáz!

Ugyanis ha 40 évesen még mindig ennyire csóró, akkor már az is marad örökre!

Ha meg eléri majd a nyugdíjkorhatárt, akkor meg már ennyi jövedelme sem lesz, hanem megy csövezni.

Egy főnyeremény egy ilyen pasas.

2017. júl. 8. 21:40
 7/7 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Szerintem ez a két infó nem sokat árul el valakiről.

Nem mindegy hogy 30 vagy 40 éves. 30 Évesen még szinte a karriered elején jársz, 40 évesen meg már benne vagy elvileg 10+ éve.

Anyagi kérdésnél megint nem mindegy hogy egy szép lakást bérel, vagy egy 6 m2-es félszobát. És van X millió megtakarítása vagy örül hogy kijön hónap végén.

Na meg mit dolgozik? Én 28 évesen még alig dolgoztam, 2-2,5 évet. Van még hova fejlődni, van előrelépési lehetőség. Mások meg már 20 éves koruk óta melóznak, viszont kapnak egy fix bért ami 30 év múlva is ugyanannyi lesz.

Amúgy gáz-nem gáz, manapság nehéz egyedül megélni a magyar fizetésekből. Havi 120-150 ezrekből meg ettől kevesebből meg aztán főleg. Leginkább csak arra jó hogy ne halj éhen és bemehess dolgozni.

2017. júl. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!