Szerintetek nem gaz ha egy 30-40 eves pasas alberletben lakik es nincs kocsija?
Már nem azért,de szerinted miből lenne egy 30-as pasinak saját lakása?
Ilyen korban 2 úton lehet lakásod.
1.valaki vette neked.
2.Kimentél külföldre valami kulimunkát végezni,nem mentél ezáltal egyetemre.
Aki 25-30 éves koráig egyetemen tanult,annak viszont 30 X nehány évesen nem lesz saját lakása.
Autóra meg nem mindenkinek van igénye.
Én ha milliomos,milliárdos lennék sem szeretnék autót.
Jogsim sincs,és nem is szeretnék soha vezetni.
Nem.
Ebben az országban egy becsületesen dolgozó embernek ennyi idősen önerőből (hangsúlyozom, ÖNERŐBŐL, mielőtt előkerülnek azok, akiknek anyuci apuci mindent a feneke alá tett és családi vállalkozásban satöbbiben bérelt munkahelye lett) előrébb tartani nem lehet.
De gáz!
Ugyanis ha 40 évesen még mindig ennyire csóró, akkor már az is marad örökre!
Ha meg eléri majd a nyugdíjkorhatárt, akkor meg már ennyi jövedelme sem lesz, hanem megy csövezni.
Egy főnyeremény egy ilyen pasas.
Szerintem ez a két infó nem sokat árul el valakiről.
Nem mindegy hogy 30 vagy 40 éves. 30 Évesen még szinte a karriered elején jársz, 40 évesen meg már benne vagy elvileg 10+ éve.
Anyagi kérdésnél megint nem mindegy hogy egy szép lakást bérel, vagy egy 6 m2-es félszobát. És van X millió megtakarítása vagy örül hogy kijön hónap végén.
Na meg mit dolgozik? Én 28 évesen még alig dolgoztam, 2-2,5 évet. Van még hova fejlődni, van előrelépési lehetőség. Mások meg már 20 éves koruk óta melóznak, viszont kapnak egy fix bért ami 30 év múlva is ugyanannyi lesz.
Amúgy gáz-nem gáz, manapság nehéz egyedül megélni a magyar fizetésekből. Havi 120-150 ezrekből meg ettől kevesebből meg aztán főleg. Leginkább csak arra jó hogy ne halj éhen és bemehess dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!