Külföldön hamar hires lehetek, mint itthon? ( Amerika, Los Angeles) És ha igen, leginkább hogyan érjem el? 15/L
Nem akarlak elkeseríteni, de mind a modell- ès színèszjelöltekből is Dunát lehet rekeszteni, itthon is ès külföldön is. Ahhoz, hogy kitűnj a milliókból, valami nagyon különleges tehetsèggel kell rendelkezned, vagy ahogy előttem írták, nagyon gátlástalannak, törtetőnek kell lenned, ès a megfelelő bácsival kell a megfelelő helyen szexuális kapcsolatot lètesítened.
Amúgy mièrt akarsz híres lenni? A híressègek sem csak henyèlnek, sokszor rengeteg munka van a mögött, hogy ott vannak, ahol. Nem csak pènz, siker, csillogás az èletük.
Egy csomó ideig én is filmsztár meg modell akartam lenni, de aztán ahogy utánaolvastam a dolgoknak, most, 12 évesen rájöttem, hogy nagyon nem éri meg.
Hollywood tele van perverz emberekkel, akik kihasználják a naiv fiatal lányokat és fiúkat. Akárki akármit is hazudik neked, valójában senki nem fog segíteni a karrieredben, mert mindenkit csak a saját sikere érdekel.
Még azoknak is nagy árat kell fizetniük, akiknek sikerül és befutnak és legtöbbször ők is boldogalanok a felszín alatt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!