Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Külföldön hamar hires lehetek,...

Külföldön hamar hires lehetek, mint itthon? ( Amerika, Los Angeles) És ha igen, leginkább hogyan érjem el? 15/L

Figyelt kérdés

2017. júl. 8. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de mind a modell- ès színèszjelöltekből is Dunát lehet rekeszteni, itthon is ès külföldön is. Ahhoz, hogy kitűnj a milliókból, valami nagyon különleges tehetsèggel kell rendelkezned, vagy ahogy előttem írták, nagyon gátlástalannak, törtetőnek kell lenned, ès a megfelelő bácsival kell a megfelelő helyen szexuális kapcsolatot lètesítened.

Amúgy mièrt akarsz híres lenni? A híressègek sem csak henyèlnek, sokszor rengeteg munka van a mögött, hogy ott vannak, ahol. Nem csak pènz, siker, csillogás az èletük.

2017. júl. 8. 11:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy csomó ideig én is filmsztár meg modell akartam lenni, de aztán ahogy utánaolvastam a dolgoknak, most, 12 évesen rájöttem, hogy nagyon nem éri meg.

Hollywood tele van perverz emberekkel, akik kihasználják a naiv fiatal lányokat és fiúkat. Akárki akármit is hazudik neked, valójában senki nem fog segíteni a karrieredben, mert mindenkit csak a saját sikere érdekel.

Még azoknak is nagy árat kell fizetniük, akiknek sikerül és befutnak és legtöbbször ők is boldogalanok a felszín alatt. :(

2017. júl. 8. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Itthon sokkal hamarabb híres lehetsz. Külföldön rohadt nagy mázli kell hozzá és baromi jó angoltudás. Még franciáknak, németeknek, nálunk nemzetközibb országokból is alig sikerül valakinek, és azok is a hazájukban lettek híresek még előtte. Vagy egészen kicsi korukban átköltöztek Amerikába, így eltűnt az akcentusuk. Ha már akcentusod van, akkor nagyon durván kevés szerepből válogathatsz pl. színészként, és azok is megrekednek a "3. orosz k...a, akit megölt a sorozatgyilkos a CSI-ban" szinten. Ilyen Palvin Barbi meg Mihalik Enikő szinten híres modell pedig millióból van 1. És ők 15 éves korukban kezdtek el azon filózni, hogy "há' híres akarok lenni, és hát úgy modellkednék leginkább", hanem komolyabban elkezdtek vele foglalkozni még korábban.
2017. okt. 31. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!