Hogyan lehet kezelni az egoista természetűnek mondható embereket?
Azokról a fajtákról van szó akik sokat beszélnek, de persze csak magukról és arról hogy mi történt velük a nap során.
Nekem a szobatársam ilyen. Nem rossz ember ő, csak be nem áll a szája. Eljutottam odáig, hogy nem birom idegileg sem a hangját és főleg nem azt amiről beszél.
Néha nem is reagál arra amikor próbálok én mondani valamit.
Mit tehetnék annak érdekében, hogy rávezessem, hogy nem akarom végig hallgatni a mondandóját? A világért sem bántanám meg. De igy nem mehet ez tovább. Új lakásba nem akarok költözni, de örökké nem tettethetem azt hogy alszom. A fürdőszobában és konyhában pedig nem nagyon kellemes tölteni az időt.
Elmész a dolgodat csinálni, amikor belekezd vagy szimplán leszereled ezekkel a dumákkal.
Aha.
Értem.
Biztos.
Mennem kell.
A lényeg, hogy szakítsd meg a sémáját. Valami tök oda nem illő dolgot közölj be pókerarccal. Pl meséli, hogy ma mi tötént vele, bemondod, hogy de gec_i meleg volt ma. Vagy, hogy rohannom kell és lelépsz.
Azt kell elérned, hogy a zizi kérdéseiddel, mindig félbeszakítod a mondandóját (nem baj, ha nem válaszol). Minden jelentéktelen dologra kérdezz rá. Egy hét után nem lesz kedve veled megosztani semmit, mert idegesíteni fogja.
Jelentéktelen kérdések.
Aztán ott a busz (milyen színű volt?) az ott a kék szinű busz (bajuszos volt a sőför?)
Én élvezem, amikor hülyeségeket kérdezek vissza, de aki ismer azzal már nem müködik.
Ha valakit kibeszél.
Azt mondta...(megint az a pulcsi volt rajta?) Aha (Zokni volt a kezén?)
Rájön, hogy dilis vagy, és nem fog hozzádszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!