Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a következő...

Mit gondoltok a következő lánynevekről: Olívia, Dorottya, Panna, Rebeka, Flóra, Zsófia, Henrietta? Mi a véleményetek ezekről, melyiket adnátok, melyiket nem, és miért?

Figyelt kérdés
Köszönöm a tippeket, válaszokat! :)

2017. júl. 3. 23:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%

Kislànyom Ìrisz Olivia.Az Olivia tetszik legjobban a felsoroltakbol.Becèzni nemcsak Olinak lehet.Oliv(ka),Liv,Livi(ke).

A Flora ès Henrietta tetszik mèg de ìgy:Henriett

2017. júl. 4. 09:17
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

Olívia: ez tetszik legjobban, finom, nőies név

Dorottya: nem tetszik, valahogy olyan "buta" név, meg a bugyborékolás jut róla eszembe :)

Panna: ez aranyos név, kislányoknak el tudnám képzelni, de felnőtt nőnek meg furcsa (nekem)

Rebeka: nem tetszik, olyan, mint a Rabbi. Becézése meg, Rebi (Ribi) :)

Flóra: ez a második helyezettem, tetszik, nőies.

Zsófia: talán még elmegy, csak hát a becézése khm. ZsóFIKA.

Henrietta: Ez a harmadik helyezettem, a Heni becézése is tetszik.

2017. júl. 4. 09:36
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is a vezetéknévtől is függ. Illetve a neveket lehet egy kicsit személyiséghez is fűzni. Nyilván a egy újszülöttnek még nem tudod milyen lesz, de ha apa -anya személyiségét összevegyítitek kijöhet egy személyiség. Meg nyilván amelyik nektek tetszik a legjobban.
2017. júl. 4. 09:54
 14/23 anonim ***** válasza:
47%

Dorottyával és Zsófiával elfogult vagyok, mert az az én két nevem, mindkettő tetszik.

A Panna nekem becenévnek aranyos, de nem adnám rendes névnek.

Az Olívia csodaszép.

A Rebeka nekem, akármennyire is régi név és héber eredetű, nekem ilyen túl amerikaias hangzású és a legtöbb ilyen nevű lányt a Kevin, Vanessza féle romák között látom.

Flóra: helyes, adnám.

Henrietta: nekem kicsit fellengzős, és az összes lány, akit ilyen névvel ismerek, beképzelt, így nem adnám.

2017. júl. 4. 10:29
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Most minek kérdezi ha jól lenullázza ez miatt az embert ? :D nem kell megsértődni... :D
2017. júl. 4. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Mind tetszik, a Panna viszont komolytalan.
2017. júl. 5. 10:11
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
15-ös, nemcsak a kérdező szavazhat. Szerintem itt vki unatkozik vagy sértődős hisztikirály, és minden nem neki tetsző választ lepontoz.
2017. júl. 5. 11:37
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
Vagy ez a szünidei szórakozásuk, hogy vègignyomkodják olvasatlanul a piros kezeket.
2017. júl. 5. 11:58
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
Se baj... így csak magát minősíti és teljesen igaz rá,amit a nevekről írnak. Értsd.: kislányos, gyerekes, kíngörcs, elkényesztett és így tovább :D
2017. júl. 5. 13:12
 20/23 anonim válasza:
69%

Nekem a Dorottya és a Panna tetszik a legjobban. Ritkább nevek, szerintem szépek is, és jól becézhetőek. :)

A Rebeka, a Henrietta és az Olívia egyáltalán nem tetszik, pontosan nem tudnám megindokolni miért. A Flóra és a Zsófia még elmennek, szép nevek, de nem a kedvenceim. Ezeket becézni se feltétlenül a legkönnyebb.

2017. júl. 5. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!