Mit gondoltok a következő lánynevekről: Olívia, Dorottya, Panna, Rebeka, Flóra, Zsófia, Henrietta? Mi a véleményetek ezekről, melyiket adnátok, melyiket nem, és miért?
Kislànyom Ìrisz Olivia.Az Olivia tetszik legjobban a felsoroltakbol.Becèzni nemcsak Olinak lehet.Oliv(ka),Liv,Livi(ke).
A Flora ès Henrietta tetszik mèg de ìgy:Henriett
Olívia: ez tetszik legjobban, finom, nőies név
Dorottya: nem tetszik, valahogy olyan "buta" név, meg a bugyborékolás jut róla eszembe :)
Panna: ez aranyos név, kislányoknak el tudnám képzelni, de felnőtt nőnek meg furcsa (nekem)
Rebeka: nem tetszik, olyan, mint a Rabbi. Becézése meg, Rebi (Ribi) :)
Flóra: ez a második helyezettem, tetszik, nőies.
Zsófia: talán még elmegy, csak hát a becézése khm. ZsóFIKA.
Henrietta: Ez a harmadik helyezettem, a Heni becézése is tetszik.
Dorottyával és Zsófiával elfogult vagyok, mert az az én két nevem, mindkettő tetszik.
A Panna nekem becenévnek aranyos, de nem adnám rendes névnek.
Az Olívia csodaszép.
A Rebeka nekem, akármennyire is régi név és héber eredetű, nekem ilyen túl amerikaias hangzású és a legtöbb ilyen nevű lányt a Kevin, Vanessza féle romák között látom.
Flóra: helyes, adnám.
Henrietta: nekem kicsit fellengzős, és az összes lány, akit ilyen névvel ismerek, beképzelt, így nem adnám.
Nekem a Dorottya és a Panna tetszik a legjobban. Ritkább nevek, szerintem szépek is, és jól becézhetőek. :)
A Rebeka, a Henrietta és az Olívia egyáltalán nem tetszik, pontosan nem tudnám megindokolni miért. A Flóra és a Zsófia még elmennek, szép nevek, de nem a kedvenceim. Ezeket becézni se feltétlenül a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!