Melyik országban nincsenek cigányok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 11:47
11/21 anonim válasza:
#10:
Pedig oda kiválóan alkalmasak lennének rabszolgamunkára a bányákban.
12/21 anonim válasza:
Észtország,Litvánia, Dánia, Japán, Kína, Thaiföld, Izrael, Belgium, Svájc, Portugália, Vatikán, Oroszország, Anktartisz. (Afrikában, Ázsiában sehol)
Ahol sok van: Románia, Magyarország
13/21 anonim válasza:
"Ázsiában sehol" Figyelembe véve hogy a cigányok egyenlők az indiaiakkal így aztán elég erős kijelentés az hogy Ázsiában sehol :D
Mármint indiai eredetűek de ahogy elnéztem szirmai videóiból Indiát akár nevezhetnénk cigányiának is mert látszik az ország gazdasági és társadalmi helyzetén hogy a cigányok irányítják és lakják az országot...
15/21 anonim válasza:
Ázsiában. Azon belül is (Japán, É-D-Korea, Mongólia,Kína, Tajvan, Vietnám)
Ausztrália
16/21 anonim válasza:
Oroszországban voltam és mondhatom, hogy ott nem is láttam. Inkább a kigyúrt hapsiktól kell ott félni :D
17/21 anonim válasza:
Oroszországban nincsenek, ott biztos fáznak meg ott meg is vernék őket.
18/21 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek. Tudod, itt már csak rómák vagy mik vannak.
19/21 anonim válasza:
Madagaszkáron szerintem nincs. Az sziget, a cigók meg nem szeretik a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!