Rossz tulajdonsag, ha az ember sosem panaszkodik, sosem elegedetlenkedik?
Tobbszor kaptam a kritikat hogy sosem hisztizem, sosem elegedetlenkedem, beerem a kevessel es ezen valtoztatnom kellene.
Parommal is a multkor osszevesztunk, mert azt mondja beerem a kevessel es ez igenytelenseget jelent.
Igaz ??
Miért lenne igaz. Szerintem tök jó természeted van. Én megkérdezném hogy miért akar magának terorizáló állandóan panaszkodó hisztis vénasszonyt? És megkérdezném, h van ilyen fétise is mert közölhette volna veled mielőtt összejöttök.
Az igénytelenség nem a természetességnél kezdődik. 😀
Az hogy valaki kevéssel beéri, nem jelent igénytelenséget. Csak a mai fogyasztás alapú társadalomban minden sarkon belénk magyarázzák, hogy ha nincs 1000+1 felesleges dolgod amire semmi szükséged, akkor te nem is létezel.
A panaszkodás és elégedetlenkedés meg egy negatív tulajdonság ami nem visz előre. Én is néha kifakadok, panaszkodom, de rá pár percre megbánom, mert egyrészt senkit nem érdekel, másrészt nem vagyok vele előbbre, harmadrészt meg gyenge jellemre vall hogy nem tudom magam kontrollálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!