A haverjaimmal elmegyünk a VOLT fesztiválra, de nincs szállasunk és én nagyon félek. Szerintetek jogos a félelmem?
félni félhetsz, de te ismered haverodat, mióta és hogy vezet.
én például tudom magamról, hogy 5-5 órát simán levezetek, sőt nemrég 7-7 órát levezettem egyhuzamban.
egyedüli gyengém éjszaka az autópálya, de az szerintem mindenkinek. monoton, és a legfrissebb embert is lefárasztja, ha sokat megyünk rajta, ellenben főúton meg a vadveszély esélyesebb, de én akárhányszor mentem éjszaka főúton, pláne társaságban, egy kicsit sem éreztem magam fáradtnak.
nyilván felborultok, fára csavarodtok, ott maradtok.
amúgy komolyan meg hát nézd, vezettem én 22 órát is egyben, igaz h olykor bealudtam, aztán arra ébredtem, hogy rázza a kereket a pálya szélén lévő csík (ugye kint ez divat), szal nem ajánlom, nálatok meg főleg az a gond, h eleve fáradtan, kimerülten, melegben indultok.
ez nem jó vezető vagy rossz vezető kérdése, vezettem én rohammentőt is, de nem vállalnám be pl. pontosan tudnia kell mindenkinek a saját korlátait is, és a körülményeket is, én pedig itt a körülmények miatt eleve kizárnám ezt az akciót. aludjatok ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!