Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Az élet területén egy rakás szerencsétlenség vagyok. 1 szám híján, még majdnem lottónyertes lettem. De sajnos még az sem lettem. Én már csak úgy érzem, a pénz boldogítana, ha már az embereket nem érdeklem. Még igazi párkapcsolatom sem volt soha, igazi munkahelyem sem. A legutóbbi munkahelyemen is a főnököm tiszta szívből utált, és ráadásul még közmunkás is voltam. Számomra csak ez a lottó nyeremény változtatta volna meg az életem. Legalább külön tudtam volna végre költözni a szüleimtől, és megvettem volna magamnak, amit csak akarok, illetve belefektettem volna valamibe. Így értelme sincs az életemnek. L/25
2017. jún. 25. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha 1 szám választott el, akkkor minimum négyeses lett..... 1.475.000 ft, ami már elég nagy segítség....
2017. jún. 25. 22:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Honan veszed hogy ötös lottón játszottam? Amúgy a hatoson történt ez.
2017. jún. 25. 22:14
 3/4 anonim ***** válasza:
+355.000 ft, simán ... abból lehet albérletet, inditásképp.
2017. jún. 25. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
A szerencse forgandó, mostanában nekem se jön össze semmi, ami jó rányba vinne, de nem adom fel. Kívánom, hogy legyen szerencséd és tudj változtatni az életeden.
2017. jún. 25. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!