Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jó nő Szabó Tünde államtitkár?

Jó nő Szabó Tünde államtitkár?

Figyelt kérdés
Szabó Tünde ezüstérmes hajdani úszó, most államtitkár. Egy férfimagazinban is pózolt. Szerintem jó nő, mi több eszméletlen nő. Itt nem a testére gondolok csupán, hanem az arcára, a szemére.

2017. jún. 22. 18:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Engem nem Tündének hívnak, de még csak nem Szabónak. De te viszont lehetsz Szijjártó Péter, aki nem tudott az államtitkárasszonynál bevágódni és most itt próbálja kicsit sértegetni
2017. jún. 30. 06:36
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Büdös az önreklám, kedves tündibündi.
2017. júl. 1. 08:22
 13/19 A kérdező kommentje:
személyesen nem megy, szemtől szembe az államtitkárral, kedves Szijjártó úr? csakhogy az államtitkár asszony nem én vagyok, hiába megy a keserű kudarc utáni sértegetés
2017. júl. 1. 19:21
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy "államtitkár" felöl érdeklődsz, ráadásul ennyire elfogultan, akkor miért nem a "párkapcsolati problémákhoz", a korhatáros helyre nyomtad be a kérdésedet? Ha pedig a hozzászólásaidban képtelen vagy a politikai beszólásokat nélkülözni, akkor miért nem rakatod át a kérdésed a "magyar politika"- rovatba?

Az ezüstérmes hajdani úszóra hivatkozol, akkor csak szólok: van "sport"-kategória is.

Ízlés dolga, kinek mit jelent, a "jó nő" ! Csak képzelj bele, hány millió férfival kéne együtt epekedned, ha mindenkinek veled egyező véleménye lenne arról, milyen egy "jó nő" !

Ha ennyire elfogult vagy és a te ízlésvilágodnak ellentmondó válaszokat, indokokat képtelen vagy elfogadni, akkor minek teszel ki egyáltalán ilyen kérdést anélkül, hogy odaírnád azt is:

" Kizárólag csak az írjon kommentet, akinek a tetszését minden tekintetben elnyerte a hölgy, az enyémtől eltérő véleményeket tartsák meg maguknak! " ?

Nem egyszerűbb lenne Szabó Tündét megkérdezned, hogy szerinte "jó férfi" vagy-e, szép-e az arcod és a szemed?

2017. aug. 16. 12:57
 15/19 anonim ***** válasza:
24%
Hát szexisségben szorosan ott van Dúró Dórával és Szél Bernadettel a toplistában a politikusok közt... pedig a 3 közül egy sem egy kiemelkedő szépség...
2017. nov. 13. 12:00
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem nagy szám. A playboyos képein, erős retussal elment, de a sportos testén kívül semmi extra.
2018. máj. 1. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:
79%
Elég lófeje van, és szerintem a mellei is szilikonosak. De mindez persze semmi ahhoz képest, hogy nem lehet elvonatkoztatni tőle hogy a Fidesz hűbérese, szóval itt abszolút le is nullázta magát nálam.
2018. máj. 15. 11:42
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Fiatalon és most is kb ugyanúgy azon a szinten van, hogy nem csúnya, sőt... de a „jó nő” valahogy nem illik rá. Pont alatta van egy hangyanyival.
2018. jún. 20. 13:18
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem egészen vállalható, jó nő, lennék vele
2021. szept. 25. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!