Eger vagy Nyíregyháza?
Eger!
Érv: Mert én is itt vagyok és imádom, te meg engem imádnál. :D
2. vagyok
szerettem a tanárokat
voltak elvárások, nem igaz az, hogy semmit sem ér az a tudás amit megszerezhetünk
jó gyakorlati helyeket kínáltak
ösztöndíjak
szép környezet
pályázatok
A Nyíregyházi harmatgyenge! Én Debrecenben tanulok és nem túlzok, ha azt mondom,hogy a szaktársaimnak legalább a negyede nyíregyházi.. Nem azért ingáznak vagy fizetik az albit Debrecenben, mert unatkoznak, hanem mert értékesebb egy itteni diploma.
Biztos szakfüggő, biztos van ami Nyíregyen is jó..De hát nem vagyok benne biztos, hogy én oda mennék.
Az Egri sem a világ legjobbika nyilván, de akkor már inkább az. Van ismerősöm aki ott végzett és alapképzés után rögtön talált vele Pesten munkát.De a mestert már Pesten csinálta.
Fősulitól függetlenül is Eger, sokkal jobb város és az emberek is kedvesebbek szerintem..
De ez csak az én véleményem.
írd le szerintem,hogy milyen szakra mennél, úgy hitelesebb választ kaphatsz..
van olyan szak ami gyengébb egyetemeken is jó, de van olyan, ami a legnevesebb egyetemen is gyenge, semmit nem érő. karokénként is lehet változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!