Miért történik mostanába ez velem? Veletek nem szokott? Valami betegség lenne? HELP
Figyelt kérdés
Mostanaba ha felallok hirtelen elsotetul minden kicsit megszedulok es nem latok par mp-ig aztan minden jo
Amikor lefekszek aludni hiaba takarozok be ra a hideg fazok mintha kint lennek a hoba...
nincs kedvem semmihez egesznap vánnyadt vagyok...
Nem tudom miert van ez hisz en egy eleteros csaj vagyok/voltam
Mi tortenik velem??
2017. jún. 19. 23:56
1/2 anonim válasza:
Nyugalom, semmi komoly! Alacsony a vérnyomásod, attól van az összes tüneted. A feleségemnek ugyanez volt. Mindig lassan, óvatosan állj fel, mert el is lehet ájulni ilyenkor! Méresd meg a vérnyomásod a háziorvossal, bár erre nincsen gyógyszer. Azt fogja javasolni, amit én: Ha szereted, igyál kávét, kólát, és sportolj valamit, ezektől emelkedik kicsit a vérnyomás.
2/2 anonim válasza:
Igen, alacsony a vérnyomásod. Amikor felállsz, a fejedből a vér a testedbe zuhan, ezért nem látsz.
A hideg végtagok is a gyenge vérellátásra utalnak.
A mozgás segít, meg ahogy írták, pl. a kávé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!