Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek kerlek titeket...

Mit tegyek kerlek titeket valaszoljatok?

Figyelt kérdés
Azzal fordulok hozzatok hogy mit tegyek? Vagy ti mit tennetek a helyemben? A munkahelyem az egyik legszarabb náci melohely gondolkoztam ongyilkossagon de a baratnomet/elettarsamat nem tudnam magara hagyni..sajnos mivel 8 altalanosom Van csak a munkataborokba kellek (ertsd: Gyarba) gondolkodtam azon is mi lenne ha egyiknap csak ugy el indulnek/nánk es nem jonnenk vissza hanem celtudatlanul mennenk valamerre segitsetek kerlek azzal hogy ertelmesen megvalaszoljatok azt hogy ti mit tennetek
2017. jún. 19. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos hogy ez az egyetlen megoldás?

Néztél más munkahelyek után is? Ha valahol tényleg rossz, akkor el kell onnan menni, pláne ha öngyilkosság fordult meg a fejedben miatta.

2017. jún. 19. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A kérdés: Mit tegyek kerlek titeket valaszoljatok?

Az üzenet szövege: Ha a munkahelyeden embertelenül bánnak veled, akkor az büntetőjogi kategória, el kell menned a rendőrségre és ott feljelentést tenni. Nyilván ezért rögtön ki is fognak rúgni, de akkor már tettél valamit az emberiség számára a rühes nácik ellen. Ami nagyon nemes és egyenes gerincű cselekedet. Második lépés, hogy ha akarsz tényleg menj el pár napra kóborolni, viszont vigyél sátrat meg gázfőzőt, mert valahol aludni is kell, meg enni és inni valamit. Magyarországon nem tilos a vadkempingezés. Utána majd menj el a területileg illetékes munkaügyi központba. Mond meg, hogy besokaltál a gyári munkától, most tértél meg éppen nomád kóborlásaidból és adjanak számodra valami rendes 8 órás állást. Ha egy munkahely nem Neked való, akkor nem csoda, hogy nem bírod ott, akkor el kell onnan jönni és másikat kell keresni. A saját boldogságodért harcolj és ne szolgáltasd ki magad senkinek se. Így nagyon jó lesz szerintem, de a felelősséget persze mindenkinek magáért kell vállalni.

2017. jún. 19. 20:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszonom szepen az eddigi ertelmes valaszokat az elso kommentelonek: Igen rengeteg helyre be adtam mar es semmi vissza jelzes nem volt. Ahol most dolgozom onnan sikerult megszabadulnom es egy mekiben kotottem ki most pedig ugyan ott vagyok ahonnan indultam egy retkes szar husüzemben. A masodik valaszolonak: Igen tudom hogy ez buncselekmeny es hogy magyarba satorozhatsz ahol akarsz de mint mondtam sajnos nemetorszagban vagyok es arra sincs penzem hogy tisztessegesen ehen haljak nem hogy Meg haza menni latom azt nap mint nap hogy a baratnom sinlodik es az utolso falatjaimat is inkabb neki adom csak neki jobb legyen. Elterveztuk hogy haza megyunk de sajnos nincs penz hazra Meg fogalmam sincs hogy erdemes lenne-e haza menni 8 altalanossal (amivel ki torolhetem a...) 18/F
2017. jún. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!