Szerintetek ő helyes?
Úgy hívják Tal Fishman,youtubos.Igazából nem hiszem,hogy így képről ugyanúgy "átjön" a kinézete,mint videóból.Azt szeretném kérdezni,hogy ezek a képek alapján egy tízes skálán mennyire tűnik nektek helyesnek+egyéb vélemény róla.Csak kiváncsi vagyok hogy az izlésem mennyivel egyezik meg az átlaggal.Írjatok kort és nemet is.Minden választ várok. :))))
Nekem nem jön be. Túl kölyökképű. Bár nem is csúnya...
17/L
Ez egy nyálasképű hülyegyerek. Ilyeneket eszek reggelire.
42/F
Hááát...
Szerintem ha egy csöppet változtatna a haján akkor az lenne.
"Ez egy nyálasképű hülyegyerek. Ilyeneket eszek reggelire.
42/F"
2#-es te biztos, hogy 42 éves vagy? Olyan megnyilvánulásod van, mint egy 5 éves kis toporzokéló hisztis agresszívnek. Mint aki félti a homokozólapátját, hogy elveszik. Nem csodálom, hogy utálnak téged az emberek.
TE csak szeretnél "így" kinézni!!
De neked egy agresszív f-szpa-raszt arcod van, tele mély árkokkal és ráncokkal, igazi kőbunkó kinézeted van!! Ilyeneket szoktam magamban leköpni!
Üdv, egy csaj, nem hapi!
Nem lenne csúnya, de a szája elég fura. 4/10
19L
Köszi mindenkinek a választ.Ment a zöld kéz :)
A haja szerintem is túl nagy,de amúgy nekem bejön.Igazából főképp lányok válaszára voltam kiváncsi,de a férfi szemszögből is elfogadom a kritikát.Egyébként a természete nekem nem nagyon jön be nem,nem azért mert páva.Attól,hogy még olyan arckifejezése vagy haja van,még nem minden helyes srác páva.Legalább is ez az én véleményem.De ízlések és pofonok.
Jöhetnek még kommentek,a negatívokon sem sértődöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!