Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 21éves srácként gáz beülni...

21éves srácként gáz beülni egyedül kávézni Debrecenben?

Figyelt kérdés
Engem nem zavar szeretek kiülni teraszra nézelődni, nyomkodni a telóm, kicsit "magammal lenni", de egy külső szemlélödőnek lehet magányos, szánalmas emberek nézek ki, szerintetek?

2017. jún. 11. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Mondani nem merik, a gondolat meg nem fáj.

Nyugisabb helyeken szeretek lenni ott meg nem is bámulnak.

2017. jún. 11. 21:56
 12/14 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Kit érdekel, mások mit gondolnak? Én rendszeresen viszem magam randikra :D Étterembe is beülök egyedül simán.

Szerintem az nagyon jó dolog, ha az ember tud egyedül időt eltölteni úgy, hogy nem jön zavarba és jól is érzi magát.

2017. jún. 12. 12:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Kószi mindenkinek! :DD
2017. jún. 12. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a békebeli kávéházakban voltak törzsvendégek, akik nap-mint nap egyedül tértek be és ültek le ugyanoda, olvasták el hírlaptartóból a napi híreket és szürcsölték el a kávéjukat, majd mentek dolgukra.
2017. júl. 14. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!