Szerintetek ciki, hogy ha egy férfi süt/főz?
Ugymond nem gondoltam bele sose a mai napig. Rendesen főzök, sőt a ma sajtos kiflit is sütöttem.
Annyi a különbség, hogy öcsém itt van, és röhögöt rajtam amikor a tésztát nyújtottam. "Kicsit ciki ez", "igy sose csajozok be" és röhögött....
Kifli az esti sörözéshez lesz, max nem kap. :D
Miért lenne vérciki? A legjobb szakácsok mind férfiak, ha megnézed (nem a televíziós ripacsokra gondolok, hanem mondjuk olyanokra akik a Senátorban főznek).
Mindamellett meg hasznos alapkészség. Nem kell kemény ezreseket elhánynod étteremben, ha akarsz egy jó halászlét enni, vagy Jókai-bablevest.
Manapság a szakácsok többsége férfi szóval...
Én egyáltalán semmi rosszat nem látok abban ha egy férfi is kiveszi a részét a házimunkába. Meg ugye bármikor lehetsz egyedül és ezeket tudnod kéne. Öcséd ha egyedül lesz megfogja szívni mert ő nem fogja megcsinálni, más meg nem fogja helyette pláne ingyen.
Ne adj neki egy szemet sem, igya meg a söröcskéjét aztán epekedjen😕
Jó pont ha valaki főz ez is egy férfias szakma.
Amúgy éveket jelenthet az életedhez ha saján ételeken élsz nem gyorskajákon meg tartósított kész cuccokon.
Ja meg olcsóbb
Csak előny lehet, pont
Nem ciki.
Sőt, én nagyon bírom ha egy pasi jól tud főzni, sütni :D
Kedves Kérdező!
Egy mai modern férfi -véleményem szerint- a szülésen és az emlőn keresztüli tápláláson kívül minden női munkát meg tud csinálni. Ez a későbbiekben emeli az értékedet a partnerkapcsolati piacon.
Nem ciki, én is szoktam és megnyalják mind a tíz ujjukat a barátok, amikor vmi király húst sütök nekik vagy pizzát csinálok "csinálunk" van aki csak nálam eszik pizzát, mert h pont amilyennek kell lennie, én ezen csak jót nevettem a múltkor.
Am nem értem az embereket, nekik nincs tesójuk?! Nem tudom hány évesek vagytok az öcséddel, de hát ez természetes, h szivat :DDD Itthon én vagyok az öccs....... 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!