Mit érdemes megnézni egy 16 éves lánynak pesten egyedül?
Jaj, istenem, ennyi embert, akinek teletömte az agyát a média (28 éve Pesten élek, nem túl erős nő vagyok, és sosem akart senki sem elrabolni, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kötöttek belém)... falun is simán történhet ilyesmi olyan arányban, mint Budapesten.
Amit ajánlanék:
- csak nappal legyél ott
- nagyon gyanús helyekre ne menj, vagy ha mondjuk muszáj vagy a tömegközlekedés miatt, légy résen, menj mindig oda, ahol sok ember van, úgy nehezebb kipécézni (pl. nyócker)
Egyébként... a kérdésre válaszolva:
Attól függ, mi érdekel téged. Ha pl. érdekelnek a múzeumok, akkor pl. Iparművészeti Múzeum, Nemzeti Múzeum, Magyar Nemzeti Galéria. Ha egyéb nevezetességek, látnivalók, akkor meg lehet nézni az Operát, Parlamentet, Várat, Halászbástyát, Hősök terén a Millenniumi Emlékművet, Bazilikát (mondjuk ha be is akarsz menni, érdemes utánanézni, mikor és hogy lehet). Várba pl. siklón menni is tök érdekes. Ha viszont inkább vmi "bulisabb" dolog érdekel vagy vmi aktívabb, akkor Csodák Palotája, Állatkert (és Holnemvolt Park), Láthatatlan Kiállítás (bár azt nem tudom, most épp van-e).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!