SOS! Így átadhattam neki a vírust?
Figyelt kérdés
Az előbb az instagrammon néztem az egyik sztár instasztoriát és a telom felhozott egy vírust, elkezdett rezegni.. felhozta, hogy egy vírus a telefonon.így leblokolhattam az insta fiókját vagy átküldhettem a telefonjára a vírust? Annira félek..2017. jún. 4. 16:32
1/7 anonim válasza:
Magyarázd el kérlek értelmesen, hogy mi is a problémád.
3/7 A kérdező kommentje:
Néztem az egyik sztár instsztoriáját. Eközben a telefonom felhozta, hogy vírust kapott és rezgett folyamatosan. Elküldhette a sztárnak a vírust?
2017. jún. 4. 16:39
4/7 anonim válasza:
Ez komoly? Te attól félsz hogy egy sztárnak vírust küldtél-e el? Vagy valami troll vagy? Inkább azon aggódj hogy a te telefonod ne legyen vírusos. :D
5/7 anonim válasza:
Ez egy bevett gyakorlat a hackereknél. Most megkapta ő is a vírust, ami törölni fogja az életét
6/7 anonim válasza:
Nem is hallottátok a hírt? Justin Bieber instája törlődött egy vírus miatt... Most nyomoznak,hogy melyik látogatója küldte..,!
7/7 anonim válasza:
Kitalálom! Gondolom a telódra jött egy üzenet,hogy add meg a telefonszámodat/ bankkártya adataidat, vagy akármit, mert már a telefonod akksija is károsodott,meg miegymás... És te jókisfiú módjára úgy is tettél,mert hát veszélyesnek látszik nagyon. És mostmár ezentúl bizonyos időközönként annyi pénzt vesznek le az egyenlegedről,amennyit nem szégyellnek. Mert hát ugye az apró betűs részt sokan elfelejtik elolvasni,miszerint te az adataid megadásával egy olyan megújuló szolgáltatást vásárolsz, amiről fingod sincs,és amúgy is a hátad közepére sem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!