Igaz, ha valakit feljelentek, mert valamit elkövetett ellenem, akkor az adataimat kiadják neki az ügy kapcsán?
2. Hiába emlékszik rám,ha azt sem tudja ki vagyok,meg hogy hogy hívnak.
Ha bíróságra megy az ügy akkor kiadják neki az adataimat!?
4esnek
a tanú kérheti adatainak zártan kezelését
Azt hiszem értem, hogy mit szeretnél, még ha le se írtad.
Szóval, valaki ártott neked és te azért szeretnéd feljelenteni mert így szeretnéd neki viszonozni, vissza adni azt a fájdalom,veszteség érzetet amit te éreztél amikor ő ártott neked. Így ezzel a revanssal (visszavágással) elégtétel érzeted lenne, azaz kieggyenlitetnek éreznéd a "számlát"
Persze mind ezt úgy szeretnéd elérni, hogy ne tudja a neked ártó, hogy te általad érte őt a retorzió, mert akkor lehet, hogy ő is visszavág neked egy újabb ártással ellened.
A kérdésedre válaszolva, azt tudom mondani, hogy a feljelentéssel kapcsolatos, azaz az üggyel kapcsolatos összes irat anyag megismerésére joga van az általad feljelentett személynek.
Egy ismerősöm állítólag ezt a zártan kezelést kérte és ennek ellenére megengedték a feljekentettnek, higy beletekintsen.
Én azért kérdeztem, mert egy alvilági figura,ajiről szó van és nem szeretném, ha még nagyobb problémám lenne
Ha valóban alvilági, akkor rosszabbul jársz a feljelentéssel, főleg ha roma.
Az alvilág kezében van a fél rendőrség, a másik fele meg azok kezében, akiket a maffia irányít. A romáknak meg az egész családja börtönben ül, teljesen otthon érzik magukat, főleg ha nagykutyák, akkor a fegyőrök is pizzát adnak nekik, ezért nem zavarja őket egy-egy késelés.
De persze meg lehet próbálni, van pár korrupciómentes ember is, csak kevés az esélye, hogy olyat fogsz ki éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!