Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha füves cigit, vagy füvet...

Ha füves cigit, vagy füvet szívnak melletted, akkor te is beszívhatsz?

Figyelt kérdés
Mennyire befolyásol?
2017. máj. 31. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Ez engem is érdekelne. De szerintem nem
2017. máj. 31. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
:DDDDDDDD engem is érdekelne
2017. máj. 31. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha megkinálnak vele akkor igen. :)
2017. máj. 31. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

A beszívás az túlzás, de igen a füst valamilyen szinten kihat rád is. Természetesen távolról sem annyira mintha szívnád.

Régen volt egy eset amikor kigyulladt egy termesztő háza. A tűzoltók teljesen beállva oltották a tüzet, és szakadtak a röhögéstől közben.

2017. máj. 31. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tömény füstnek kell lennie ahhoz.

Ha pl kocsiban felhúzott ablaknál 4-en szíjják a sponglit, kilátni nem lehet a füsttől, akkor te 5. is biztos érzel valamit belőle, meg a kutya is bekábul majd.

2017. máj. 31. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Annak idején hogy ne menjen kárba a még használható füst, átfújtam közelről a másik illető szájába amit Ő rögtön letüdőzött.

Tehát, ha még időben "átveszi" tőlem valaki, akkor üt annyira hogy érezhető hatása legyen.

2017. máj. 31. 23:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kedvenc ilyen híremim amúgy mikor egész gazdaságokat számolnak fel. Fülöp szigetek v indonéziában rendőrség kiszállíttatta a falu szélére megsemmisítésre, csak megváltozott a szélirány mikor begyújtották, és az egész falu beszívott 😃

Meg mikor a bbc v cnn-es csévó tudósít egy ilyen megsemmisítős égetés helyszínéről, csak éplen kapott a füstből már rendesen mikor kapcsoltak végre, azt szétröhögi a műsort a kamerásemberrel együtt 😃

2017. máj. 31. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Mi olyan jófajta herbált szívtunk egyszer, hogy barátnőm félreállt direkt pár métert, hogy ne álljon be, de úgy beállt hogy pánikrohama lett és majdnem mentőt kellett hívni. Akkor engem képzelhettek.
2017. jún. 1. 04:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Az #5-ös válaszoló írt reális dolgot. Nagyon szépen hangzanak az olyan városi legendák, hogy beálltak a tűzoltók meg a falu, csak épp nem igazak.

Lényegében a szívott füstben van a hatóanyag. Nyugodtan összelehet hasonlítani a helyzetet egy ház kigyulladásával vagy egy egyszerű tűzrakással. Aki bent van egy égő házban, az füstmérgezést kap, "hat" rá a füst. Aki közvetlenül mellette áll, arra is hathat, ha nagy és tömény a füst, mint ahogy írta az #5-ös válaszoló az autós példára. De attól, hogy ég tőled jó messze egy ház és valamennyi füstöt feléd fúj a szél, még nem kapsz füstmérgezést.

2017. jún. 1. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!