Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha tudnátok hogy néhány...

Ha tudnátok hogy néhány hetetek van hátra mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
2017. máj. 31. 22:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

- először jól kibőgném magam

- aztán minél több időt töltenék a párommal, sokat szeretkeznék vele, beszélgetnénk, amíg még lehet

- elmennék a Reichenbachfallshoz :), és Skóciába (legalább 2-3 napra, ha már anya meghalt úgy, hogy nem láthatta, én eljutok oda helyette is > bakancslista)

- hazautaznék apához, elbúcsúzni

- és próbálnék sokat nevetni, vidámnak lenni hogy így emlékezzenek rám

2017. jún. 1. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Helyrehoznám a kapcsolataimat. Vagy legalábbis ápolnám őket, hogy valami pozitív maradandót hagyjak magam után. Ez nem azt jelenti hogy mindenkivel hadban állok.. csak ha már ennyi lenne az életem, én így alakítanám :)
2017. jún. 1. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
78%
Otthagynám a munkahelyemet, és éjjel-nappal írnék.
2017. jún. 1. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Az összes spórolt pénzemet elverném pár napnyi orgiázásra 3-4 szuper dögös örömlánnyal, illetve annyit azért meghagynék belőle, hogy tudjak venni a feketepiacon valami lőfegyvert, és kicsinálnék annyi politikust, amennyit csak tudok.
2017. jún. 1. 17:33
 15/15 anonim válasza:
#14 +1 ;)
2017. jún. 6. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!