Szerintetek lehetnek veszélyei a DNS származás kutatásnak?
Figyelt kérdés
Mostanában láttam pár videót, olvastam pár cikket róla. Engem is érdekelne, hogy milyen őseim vannak.
Találtam egy magyar labort, az elég húzós 120 ezer forint.
És van egy amerikai, amit itt is láttam már gyakorin, hogy ajánlgatták már valakiknek, ott 99 dollár, ami nem rossz ár. Be is lelkesültem.
Viszont ahogy belegondoltam, hogy önként odaadom egy labornak a DNS-em, azért kicsit rossz érzés fogott el. Lehetnek ennek veszélyei? Visszaélhetnek vele valamilyen módon?
2017. máj. 31. 20:05
1/2 anonim válasza:
Elmész egy kocsmába, beleiszol a pohárba, otthagyod a pulton, lehetnek veszélyei? Ott is ottmarad a DNS-ed.
2/2 A kérdező kommentje:
1: Igen, de azt nem elemzi ki senki, nem tárolja.
Arra elég kicsi az esély, hogy valaki pont az én DNS-em akarja megszerezni valamiért és majd követ, hogy hol szerezheti meg :)
De így tuti bekerül egy laborba, és valamilyen nyilvántartásba.
2017. máj. 31. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!