11/19 anonim válasza:
Előző hagyjál békén és ne bánts engem!
Kérdező,nem tudom mi lehet az összefüggés a 2 között.
12/19 anonim válasza:
Akkor leírom még egyszer: Szerintem a kv stb azonos hatást vált ki pl mint a kokain és társai? Szerinted a kérdező a kv ra és társaira gondolt.... bár érdekes, hogy priviben más a stilusod. :D
13/19 anonim válasza:
#12 A kávé/dohány/pia is drogok.
14/19 anonim válasza:
Látom nehéz de teljesen mindegy.... Ne hasonlítsd már hatásuk tekintetében őket. Szerinted egy kv úgy hat mint mikor valaki kokainozik vagy iylesmi.... de teljesen mindegy, ha nehéz felfogni a lényeget, úgy se elhet mit tenni.
15/19 anonim válasza:
Hol mondtam én ilyet,te kötekedő?!?! Én azt írtam h a kávé is drog,csak az KÖNNYŰ drog,a kokain viszont NEHÉZ!
16/19 anonim válasza:
"Kávét sokan isznak.Nem tudom mi köze ennek a gazdagsághoz."
Nos innen kezdődött, megmutatnád itt hol van ez feltüntetve.
Harmadszor pedig, még ezzel is tévedsz, mert a könnyű drogok az például a marihuána, LSD, hasis és társai, a nehéz drogok pedig a kokain, heroin, crack és társai.... ha meg nem hiszed járj utána.
17/19 anonim válasza:
De a kávé is drog meg a cigi,alkohol is! És ne zaklass engem állandóan,mert az összes ilyen engem talál meg!
18/19 anonim válasza:
XD Hát nagyon kész vagy az látszik. Elejétől fogva nem jött annyi össze, hogy a kérdező még mindig nem a kv-ra és társaira gondolt. D Azt nem is tudom ki írt privit. :D Szóval ez a ki kire száll, hát, más kérdés.
19/19 anonim válasza:
Hát úgy érzem megint tudsz alkotni, de tessék, így még bele sem köthetnek, mert nem másoltam be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!