Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen ijesztő dolog történt...

Milyen ijesztő dolog történt veletek? Ami majdnem halálos volt vagy majdnem történt valami borzasztó.

Figyelt kérdés
Van itt valaki akivel történt valami horrorfilmbe illő dolog? Megtámadták, vagy épphogy megúszott valami borzalmasat, vagy a kórházban ébredt egy este vagy kirabolták az utcán vagy otthon. Köszönök minden ilyen történetet.

2017. máj. 30. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a legdurvábbak az alábbiak voltak:

- öcsém egyszer egy vita közepén megbolondult, és úgy hozzávágott az ágyhoz, hogy több mp-ig nem kaptam levegőt, és azt hittem, meg fogok halni

- többször volt olyan, hogy majdnem elütött vmi hülye autós, aki nem képes normálisan közlekedni (ált. lakott területen 90-100-zal száguldozni úgy, hogy piros van neki, én meg mennék szépen át a zebrán, amikor zöldre vált)

2017. máj. 31. 13:39
 12/15 anonim ***** válasza:
98%

1. Kicsi voltam, és a tengerben fürödtem. Pont lemerültem, és mikor már nem volt levegőm, fel akartam egyenesedni, de valami volt fölöttem, és nem tudtam. Felémtoltak egy nagy csónakot, és nem tudtam eltolni. Majdnem megfulladtam, mire megtaláltam, hogy jutok ki alóla.

2. Egyszer vihar volt, és nagyon fújt a szél, amitől nem hallottam semmit, és mikor leléptem az útra a patkáról, a szél az arcomba fújta a hajam, szóval, nem is láttam semmit. Aztán, nem tudom, miért, de hirtelen megálltam, és akkor 2 centire elhúzott előttem egy busz. Kb. súrolt.

3. Nem rég nemet mondtam egy pasinak, aki eléggé zokon vette. Elkezdett követni. Először egy goaparty-n voltam, és az udvaron ültem a cigizős sátorban. Hajnal 4 körül, egyszer csak a bejárat felé néztem, és ott állt egy szó nélkül, fekete ruhában, és csak bámult, mint egy pszichopata. Mondanom, sem kell, hogy megállt a szívem. Aztán, votl, hogy éjjel hazavitt egy barátom kocsival, megálltunk a házam előtt, felkapcsolta a lámpát és még kicsit beszélgettünk. Pár perc múlve, egyszer csak a pasi megjelent az ablakban, bebámult, majd elsietett. Szívroham 2.0... Utána követett a pályaudvarra, ahol elment előttem vagy háromszor, és bámult rám, aztán megírtam neki, hogy állítson magán, mire visszakérdezett, hogy 'te ott voltál? nem láttalak'. Két perc múlva: 'én ott sem voltam'. Volt még 1-2 alkalom, mikor halálfélelmem volt miatta, és úgy lett vége, hogy beugrottam előle egy taxiba.

4. Vele igazából nem történt semmi konkrét, de van egy srác, aki valamelyik szomszédos utcában lakhat, és mindig fütyül egy fura dalt, miközben hazamegy. Na most, ez annyira nem volt vicces, amikor este pont utánam jött a kihalt utcán, kapucniban.

2017. jún. 1. 10:34
 13/15 anonim válasza:
100%
3 éve járok evezni. Vesztettünk és elkezdtünk inni alkoholt. Utána meg cigiztünk az edzőbával együtt és ezek meg az erdőben elmentek vécére mert nem tudtak betántorogni a sofőr házába. Én ugye nem voltam ilyen mocsok részeg és az udvarban maradtam az edzővel (ekkor már enyhén hatott a pálinka és csak arra eszméltem fel hogy a falnak nyomott és...). A lényeg hogy kibújtam a helyzetből és nem próbálkozott többet. Persze erre az egészre ő nem emlékszik (legalább is tetteti). Azt utána meg egy szántóföldnél megáltunk fehérvár fele és a többiek meg eltévedtek a kukoricásban mert itt még trehány módon nem aratták le. Aztán hazafele meg jó volt csurom vizesen 5km.-ert sétálni részegen haza mert persze az utsó busz is lekéstem. Azóta nem fázok.
2017. dec. 18. 19:45
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

Egyszer átugrottam a kötelet/hozzám vágtak egy labdát a hasamnak/bevertem a fejem a kapuba

És elsö kettőnél nem kaltam levegőt ém se

Meg úszásnál uszógumit adtal hátránál és olyan ijesztő volt

Egy lánynak meg szétszakadt a gumija és majdnem megfulladt

2019. júl. 16. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:
61%

8-as

Hát ponthogy inkább azok a fiatalok ütik el az embert akik gyorsan mennek, nagyzolnak, tapasztalatlanok, ne adj isten még részegek is és be is vannak drogozva,általában szombat éjszaka

2019. júl. 18. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!