Semmi nem jó az embereknek? Egyszer az a baj velem, hogy partygirl vagyok, egyszer az, ha nem.
Figyelt kérdés
Volt olyan időszakom, amikor minden hétvégét azért vártam, mert végre ihattam, bulizhattam a barátaimmal, pasizhattam, berúghattam. Akkor kaptam a sok szidást, hogy ribi, meg mindenféle vagyok, és hogy senkinek nem kellek. Már kinőttem ebből, nem szeretek egyáltalán inni. Most meg azért szidnak, mert hogy szánalmas vagyok, hogy nem bulizok és ennyi idősen (22) már kinőttem ebből. Most akkor semmi nem jó? Nem tudok megfelelni senkinek?? MI A BAJOTOK????2017. máj. 29. 19:41
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne akarj senkinek megfelelni, az emberek már csak ilyenek. Ha van rajtad sapka, ha nincs rajtad sapka......
Xard le, ha Neked per pillanat otthon jó, akkor maradj otthon.
2/7 anonim válasza:
Így van. Pont ezért nem kell vele foglalkozni. Mindenki más, mindenki mást tart normálisnak, jónak. Éppen ezért lehetetlenség mindenkinek megfelelni. De miért is kéne?
3/7 anonim válasza:
Legyél önmagad,kivéve,hogyha lehetsz Batman, mert akkor inkább Batman legyél. Egyébként ne törődj az emberek véleményével, lényeg, hogy ne árts másnak. És ha nem ártasz másnak, nincs mit számonkérni, és még lelkiismeretfurdalásod is fölösleges, hogy legyen.
4/7 anonim válasza:
*plusz,különben is a saját életed az a te életed
5/7 anonim válasza:
Mások véleményét csak és kizárólag építő jellegű kritikaként szabad felfogni.
Ami szerint viszont élned kell, az a saját egyéni szükségleteid. Ki kell elégítened őket, úgy, hogy azok a legnagyobb hasznot adják neked, ettől leszel élettel teli energikus és boldog, nem a másoknak való megfeleléstől. Asszertivitás, belső kommunikáció, nézz utána!
6/7 anonim válasza:
"MI A BAJOTOK????"
Nekünk? Semmi. Azt sem tudjuk, hogy ki vagy.
7/7 anonim válasza:
Te neked mibajod? Azt hiszed meg tudsz felelni az összes embernek?
Te bajod hogy ennyire próbálsz megfelelni másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!