Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lemondtam a Tv-t, a faceboo...

Ha lemondtam a Tv-t, a facebook profilomon sincs fenn fotó rólam, teljes értékű tagja vagyok a társadalomnak?

Figyelt kérdés
Nem érdekel a tv,minek fizessem ha soha nem nézem...Minek rakjak fel fotót magamról,felraktam a kutyám fotóját,sasolják azt a böngésző páciensek fb-on...
2017. máj. 27. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentéktelen dolgok, nem ettöl függ a társadalmi tagságod.
2017. máj. 27. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Miért ne lennél az?

De ha már van FB profilod (kapaszkodj meg, ez sem kötelező), akkor miért nem raksz fel képet? Új ismerős könnyebben beazonosít ha van fent rólad kép, főleg, ha szabó Jánosnak hívnak.

2017. máj. 27. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ezen múlik hogy teljes értékű tagja vagy-e a társadalomnak.

De ezt nyilván te is tudod, a kérdés nyilván csak provokatív akar lenni.

Viszont én arra lennék kíváncsi, hogy minek van egyáltalán FB. profilod?

2017. máj. 27. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Nem vagy az! Hogy mondhatsz le a Tv-ről?

Az ilyen ember nem teljes értékű tagja a társadalomnak, ez egyértelmű! Tessék nézni egész nap tv-t, valóvilág, barátok közt, minden jöhet!

Facebookra meg már rakhatod is ki hogy épp mit csinálsz, de csak olyan dolgokat amik menők, például hogy sört iszol, ilyenek, különben egy senki vagy.

2017. máj. 27. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Facebook? Mi a francnak? Ne foglalkozz vele, lecseng ez az unaloműző is majd még a tinik körében is. Tv helyett meg neten már bármilyen filmet megnézel :)
2017. máj. 28. 05:49
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Egy nehezen befolyásolható/lekövethető tag vagy csak annyi.

Soha nem volt TV, Fb aztán ,hogy mondjam hogy ne legyek nagyképű?

Van 2 cégem nemzetközileg is irigyelt ötletek mentén.

Viszont! A legtutibb dolgok között tartom számon az internetet, azon belül a YouTube - ot, és a Pinterest-t

Marad időd más hasznosra, és nem idegelnek mindíg a rossz hírekkel.

Azért legyél tájékozott.

2017. máj. 28. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A mai tinik már fent sincsenek facen, szerintem kezd lecsengeni a dolog.

Amúgy meg egyáltalán nem baj, hogy nem tévézel, ettől még teljes jogú tagja vagy a társadalomnak :D

2017. máj. 28. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!